6 mai 2016 Comentarii 0

Românii dau sute de milioane de lei pentru alegerile locale! Suma e impresionantă!

Românii dau sute de milioane de lei pentru alegerile locale! Suma e impresionantă!

Românii vor merge în acest an de două ori la urne. Prima dată,pe 5 iunie, când își vor alege primarii,consilierii locali și județeni,iar a doua oară cel mai probabil în noiembrie,când vor trebui să își desemneze noii senatori și deputați.

Pentru primele alegeri,cele locale,din bugetul statului se vor cheltui 350 de lei,sumă ce va fi mult mai mare la alegerile parlamentare,întrucât se vor organiza secții de vot și în afara României.

„Am efectuat deja virările de credit bugetar, conform solicitării prefecţilor în limita fondurilor. MAI asigură confecţionarea ştampilelor cu inscripţia votat, timbre, autocolante. Vor fi peste 93.000 de ştampile cu inscripţia votat”, a explicat ministrul Petre Tobă, cel care este responsabil din partea Guvernului cu desfășurarea în condiții normale a scrutinului.La nivel național, vor exista aproximativ 19.000 de secții de vot care vor fi păzite de peste 50.000 de polițiști,jandarmi și pompieri.

„La nivel judeţean s-a efectuat deja evaluarea cu privire la riscul pentru ordinea publică. Avem pregătiţi 50.000 de poliţişti, jandarmi şi pompieri. Aproximativ 30.000 vor fi destinaţi pentru paza birourilor de circumscripţie şi a centrelor de vot”, a mai spus Petre Tobă.

 

Post-ul Românii dau sute de milioane de lei pentru alegerile locale! Suma e impresionantă! apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Românii dau sute de milioane de lei pentru alegerile locale! Suma e impresionantă!

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Campionatul Național de dans sportiv / GALERIE FOTO & REZULTATE

Campionatul Național de dans sportiv / GALERIE FOTO & REZULTATE – Derulat pe perioada a trei zile la Sala Polivalenta din Capitala (4, 5 si 6 martie), Campionatul National pe …]

Sport 0 Comentarii

Jose Mourinho doreşte eliminarea echipei lui Arsene Wenger din Liga Campionilor

Jose Mourinho doreşte eliminarea echipei lui Arsene Wenger din Liga Campionilor – Tehnicianul echipei Chelsea, Jose Mourinho, a afirmat că şi-ar dori eliminarea formaţiei Arsenal Londra, antrenată de Arsene Wenger, …]

Sport 0 Comentarii

Mandat de arestare pentru jaf armat pentru un campion mondial de box!

Mandat de arestare pentru jaf armat pentru un campion mondial de box! – Poliția din Cincinnati (Ohio) a emis un mandat de arestare pe numele boxerului Adrien Broner, campionul mondial …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*