Românii își plantează grădini de legume pe acoperișurile blocurilor
8 iulie 2015 Comentarii 0

Românii își plantează grădini de legume pe acoperișurile blocurilor

Românii își plantează grădini de legume pe acoperișurile blocurilor – Roșii, pepeni, căpșune, dovlecei, ardei, diverse verdețuri și multe alte legume și fructe pot rodii în grădinile urbane amplasate pe acoperișurile blocurilor.

Grădinile urbane sunt  oaze de verdeață iar cei care le îngrijesc se pot bucura de roade, fără a mai cutreiera orașul după hrană. Un aspect important este calitatea hranei, legumele și fructele plantate putând fi bio, astfel că te poți bucura de hrană de calitate superioară, fără costuri mari. Este, pentru mulți și un hobby, grădinăritul fiind considerat un mod de terapie și relaxare.

Direcția Generală de Asistență Socială din sectorul 3 produce de doi ani legume și fructe pe acoperișul clădirii de birouri iar roadele ajung în cantinele sociale. Marius Popescu, purtător de cuvânt DGASMB:

“Anul trecut am avut pepeni destul de mari, puteam să concuram cu cei de la Dăbuleni.”

Oricine poate să își facă o grădină urbană, cu avizul unui inginer de structură, care decide ce încărcătură suportă construcția.

The following two tabs change content below.

Roxana T.

Roxana T. - lucrează la compania Ştiri Alba, din luna August 2008. A terminat Facultatea de Relatii Economice Internaţionale şi se ocupa de secţiunea Ştiri Internaţionale.

Stiri asemanatoare:

Economie 0 Comentarii

Topul insulelor grecești scoase la vânzare

Topul insulelor Grecești scoase la vânzare – Pe lângă o reformă ce se anunță destul de strictă, Grecia trebuie să urmeze un calendar de măsuri pentru a primi ajutorul financiar …]

Editorial 0 Comentarii

Procurorii DNA l-au reținut pe George Scripcaru, primarul Brașovului

Procurorii DNA l-au reținut pe George Scripcaru, primarul Brașovului – Aceștia îl suspectează de abuz în serviciu în legătură cu sistemul de încălzire centralizată a orașului. În dosarul de corupție …]

Editorial 0 Comentarii

Descoperiri importante pentru România!

Descoperiri importante pentru România – Specialiști de la muzeul „Vasile Pârvan” și de la Facultatea de Geologie Iași au făcut o descoperire paleontologică în Podișul Moldovei – au scos la suprafață …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*