8 mai 2016 Comentarii 0

Românul Albert Saritov s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Rio

Românul Albert Saritov s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Rio

Luptătorul român Albert Saritov, naturalizat recent, a obținut biletul pentru Jocurile Olimpice de vară de la Rio de Janeiro, duminică, după ce s-a calificat în finala categoriei 97 kg, stilul liber, la turneul preolimpic de la Istanbul, informează agerpres.ro.

Sportivul de origine rusă, aflat la primul său concurs oficial sub tricolor, l-a învins în meciul decisiv, din semifinale, pe belarusul Ivan Iankovski, și va disputa finala cu mongolul Khuderbulga Dorjkand.

În primul tur, Saritov a trecut de bulgarul Dragomir Vladev Stoicev, în optimi l-a învins pe brazilianul Paulo Victor Santos De Souza, iar în sferturi s-a impus în fața sud-coreeanului Jaegang Kim.

Primii doi clasați la fiecare categorie în turneul de la Istanbul s-au calificat la JO 2016.

Astfel, România va participa la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro cu cinci luptători: Alin Alexuc (98 kg, greco-romane), Ion Panait (66 kg, greco-romane), Ivan Guidea (57 kg, stilul liber), Albert Saritov (cat. 97 kg, stilul liber) și Alina Vuc (48 kg, lupte feminin).

Post-ul Românul Albert Saritov s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Rio apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Românul Albert Saritov s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Rio

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

România se face de râs la CM din Danemarca. Generalul Cornel Oțelea n-are milă de selecționerul Tomas Ryde: ^”Un simplu mercenar!”

România se face de râs la CM din Danemarca. Generalul Cornel Oțelea n-are milă de selecționerul Tomas Ryde: ^”Un simplu mercenar!” – Generalul de Armată Cornel Oțelea (75 de ani), …]

Sport 0 Comentarii

Steaua merge pe mâna ”băbăciunilor”! A cedat încă un jucător tânăr

Steaua merge pe mâna ”băbăciunilor”! A cedat încă un jucător tânăr – După cei trei jucători împrumutați la FC Voluntari, Steaua l-a cedat cu titlu provizoriu și pe Alexandru Târnovan la …]

Sport 0 Comentarii

”Lupii”, încolțiți din toate părțile. A apărut încă o cerere de faliment

”Lupii”, încolțiți din toate părțile. A apărut încă o cerere de faliment – FC Petrolul Ploiești se află pe buza prăpastiei atât din punct de vedere sportiv, fiindcă este ultima …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*