8 mai 2016 Comentarii 0

Românul Albert Saritov s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Rio

Românul Albert Saritov s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Rio

Luptătorul român Albert Saritov, naturalizat recent, a obținut biletul pentru Jocurile Olimpice de vară de la Rio de Janeiro, duminică, după ce s-a calificat în finala categoriei 97 kg, stilul liber, la turneul preolimpic de la Istanbul, informează agerpres.ro.

Sportivul de origine rusă, aflat la primul său concurs oficial sub tricolor, l-a învins în meciul decisiv, din semifinale, pe belarusul Ivan Iankovski, și va disputa finala cu mongolul Khuderbulga Dorjkand.

În primul tur, Saritov a trecut de bulgarul Dragomir Vladev Stoicev, în optimi l-a învins pe brazilianul Paulo Victor Santos De Souza, iar în sferturi s-a impus în fața sud-coreeanului Jaegang Kim.

Primii doi clasați la fiecare categorie în turneul de la Istanbul s-au calificat la JO 2016.

Astfel, România va participa la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro cu cinci luptători: Alin Alexuc (98 kg, greco-romane), Ion Panait (66 kg, greco-romane), Ivan Guidea (57 kg, stilul liber), Albert Saritov (cat. 97 kg, stilul liber) și Alina Vuc (48 kg, lupte feminin).

Post-ul Românul Albert Saritov s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Rio apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Românul Albert Saritov s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Rio

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

România, primul loc pe națiuni la Campionatele Balcanice de tineret

România, primul loc pe națiuni la Campionatele Balcanice de tineret – România a ocupat primul loc în clasamentul pe națiuni la Campionatele Balcanice de tenis de masă pentru tineret (Under-21), …]

Sport 0 Comentarii

O fată de 12 ani a alergat din greșeală la un semi-maraton. Ce s-a întâmplat

O fată de 12 ani a alergat din greșeală la un semi-maraton. Ce s-a întâmplat – O fată de 12 ani din statul american New York a alergat din greșeală …]

Sport 0 Comentarii

Peste 200 de puști invitați la Turneul Campionilor, evenimentul anului din Tenis10 / GALERIE FOTO

Peste 200 de puști invitați la Turneul Campionilor, evenimentul anului din Tenis10 / GALERIE FOTO – In weekendul 12-13 decembrie vom asista la o adevarata desfasurare de forte a micilor …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*