Rudele fetei agresate de FIUL LUI NICOLAE GUȚĂ, revoltate de decizia instanței! «Cei care dau cu pumnul SUNT LĂSAȚI LIBERI, ca și cum ar fi dat cu flori»
3 mai 2016 Comentarii 0

Rudele fetei agresate de FIUL LUI NICOLAE GUȚĂ, revoltate de decizia instanței! «Cei care dau cu pumnul SUNT LĂSAȚI LIBERI, ca și cum ar fi dat cu flori»

Rudele fetei agresate de FIUL LUI NICOLAE GUȚĂ, revoltate de decizia instanței! «Cei care dau cu pumnul SUNT LĂSAȚI LIBERI, ca și cum ar fi dat cu flori»

Procurorii hunedoreni au dispus ieri măsura controlului judiciar pentru 60 de zile, în cazul lui Nicu Guță, fiul celebrului manelist Nicolae Guță, acuzat că în noaptea de Înviere a snopit în bătaie și a agresat sexual o fată de 19 ani, care i-a refuzat a avansurile. Decizia autorităților i-a revoltat pe părinții victimei.

”Mi-e greu să cred că suntem prostiți pe față, de fiecare dată când un presupus infractor își «spală» faptele cu mii de euro, de fiecare dată când pericolul public nu este perceput ca fiind periculos, sau când cei care dau cu pumnul sunt lăsați liberi, ca și cum ar fi dat cu flori”, a scris un apropiat al familiei fetei agresate.

Ana Maria Sanda, mama vitregă a tinerei de 19 ani și-a însoțit ieri fiica la poliție pentru a face plângere împotriva lui Nicu Guță, însă după ce l-au prins undeva în Gorj, oamenii legii au decis să îl cerceteze în libertate pe fiul manelistului, deși mărturiile fetei au fost șocante.

Ana, fata agresată de Nicu Guță, și tatăl ei

I-a dat cu o sticlă în cap

”În timp ce eram în local, am trecut împreună cu o prietenă pe lângă masa la care se afla acesta. El m-a pişcat de posterior. M-am întors şi l-am întrebat, tu ai făcut asta? Atunci el m-a prins de organul genital. Eu l-am împins de gât, ca să mă apăr şi m-am dat un metru înapoi. El a sărit apoi pe mine, m-a tras de păr, m-a trântit pe jos şi m-am trezit apoi cu o sticlă în cap”, a povestit tânăra.

Rudele fetei agresate se tem acum că agresorul ar putea scăpa nepedepsit și se plâng de indulgența cu care este tratat Nicu Guță. ”Sorin e salvator montan. A salvat sute de vieți, dar sâmbătă nu și-a putut salva fiica de furia unui derbedeu. Are aproape doi metri. L-am găsit plângând, închis în cameră. «Mă simt legat de mâini și de picioare. E copilul meu! Și nu-i poți face nimic, trebuie să lași pe alții. Nu știi de ce sunt în stare! Dacă ăsta scapă…»”, a povestit Ana Maria Sanda.

nicu gutaSăltat de pe stradă

Incidentul de care este acuzat Nicu Guță s-a petrecut într-un club din Petroșani, chiar în noaptea de Înviere. Tânărul se afla în local cu mai mulţi prieteni, când fata ar fi trecut pe lângă masa lor, iar băiatul manelistului ar fi atins-o în zona intimă. Fata a ripostat, iar agresorul ar fi trântit-o pe tânără la pământ, i-a dat cu o sticlă în cap şi câţiva pumni în coaste. Conflictul ar fi fost aplanat în momentul în care agenţii de pază l-au scos din club pe agresor.

Inițial, Nicu Guță a fost de negăsit, însă polițiștii l-au depistat în cursul zilei de ieri undeva în județul Gorj. El a fost săltat în baza mandatului de aducere emis pe numele său și a fost dus la audieri, iar acum este cercetat sub control judiciar.

Fotografii: Facebook

Post-ul Rudele fetei agresate de FIUL LUI NICOLAE GUȚĂ, revoltate de decizia instanței! «Cei care dau cu pumnul SUNT LĂSAȚI LIBERI, ca și cum ar fi dat cu flori» apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Rudele fetei agresate de FIUL LUI NICOLAE GUȚĂ, revoltate de decizia instanței! «Cei care dau cu pumnul SUNT LĂSAȚI LIBERI, ca și cum ar fi dat cu flori»

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Rezultate din meciurile de pregătire de la handbal feminin

Rezultate din meciurile de pregătire de la handbal feminin – Vineri şi sâmbătă, 19 martie, în Sala Sporturilor ”Traian” au avut loc două partide amicale de handbal feminin. HCM Rm. …]

Sport 0 Comentarii

Doi ani de la cel mai mare cutremur din fotbalul românesc. ^”Scorul” eliberări – rețineri este egal: 4-4! Ce au făcut toți aceștia după gratii: au scris „lucrări științifice” și au conceput copii!

Doi ani de la cel mai mare cutremur din fotbalul românesc. ^”Scorul” eliberări – rețineri este egal: 4-4! Ce au făcut toți aceștia după gratii: au scris „lucrări științifice” și …]

Sport 0 Comentarii

Steliştii Chipciu şi Rîpă au dat Liga 1 pe NBA: “Am trăit cea mai tare experienţă sportivă din viaţa mea!”

Steliştii Chipciu şi Rîpă au dat Liga 1 pe NBA: “Am trăit cea mai tare experienţă sportivă din viaţa mea!” – Alexandru Chipciu şi Corle Rîpă au uitat pentru o …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*