12 mai 2016 Comentarii 0

Rusia se pregăteşte să testeze Satan 2, o armă nucleară care poate distruge o întreagă națiune

Rusia se pregăteşte să testeze Satan 2, o armă nucleară care poate distruge o întreagă națiune

Rusia se pregăteşte să testeze una dintre cele mai temute arme ale sale, Satan 2, focosul nuclear care poate trece neobservat de radare și poate distruge în doar câteva secunde un țară întreagă precum Texas sau Franţa, informează presa britanică.

 

Noua rachetă rusească Sarmat RS-28 , la care se lucrează de 7 ani şi care va fi gata de teste în vara acestui an. Despre aceasta se spune că este cea mai puternică armă care poate exista și este echipată cu o tehnologie ce îi permite să treacă neobservată de sitemele radar ale inamicilor. După ce noua rachetă va fi terminată, Sarmat va înlocui racheta strategică R-36M Voyevoda, poreclită de către forţele NATO „SS-18 Satan”.

Ea va efectua zboruri suborbitale până la punctul în care focoasele se desprind și sunt capabile să lovească ținte independente. Aceasta ca băga spaima în șefii militari ai țărilor din Occident, înturcât este imposibil de oprit, având o viteză atât de mare încât scuturile de apărare s-ar dovedi inutile.

Are o rază de acțiune de 10.000 de kilometri, ceea ce înseamnă că poate atinge orice țintă din Europa și chiar de pe ambele coaste ale Americii și va dispunde de până la 12 focoase. Potrivit Daily Mirror, Rusia a anunțat că va testa arma în această vară, iar până în 2020 va fi funcțională.

Post-ul Rusia se pregăteşte să testeze Satan 2, o armă nucleară care poate distruge o întreagă națiune apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Rusia se pregăteşte să testeze Satan 2, o armă nucleară care poate distruge o întreagă națiune

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Africa de Sud a bătut dramatic Țara Galilor și s-a calificat în semifinalele Cupei Mondiale. La această oră se joacă Noua Zeelandă – Franța

Africa de Sud a bătut dramatic Țara Galilor și s-a calificat în semifinalele Cupei Mondiale. La această oră se joacă Noua Zeelandă – Franța – Africa de Sud a învins …]

Sport 0 Comentarii

Șumudică află luni verdictul în scandalul pariurilor. Comisia de Disciplină a FRF a rămas în pronunțare. Scapă antrenorul liderului doar cu amendă?

Șumudică află luni verdictul în scandalul pariurilor. Comisia de Disciplină a FRF a rămas în pronunțare. Scapă antrenorul liderului doar cu amendă? – Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal, reunit …]

Sport 0 Comentarii

COSR a semnat un parteneriat de imagine

COSR a semnat un parteneriat de imagine – Groupama Asigurări, unul dintre liderii pieței de asigurări profil din România, și Comitetul Olimpic si Sportiv Roman (COSR), au semnat un nou …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*