5 aprilie 2016 Comentarii 0

Rusia va pregăti trupe de luptă împotriva terorismului

Rusia va pregăti trupe de luptă împotriva terorismului

Vladimir Putin a ordonat înființarea unei Gărzi Naționale, care va avea ca misiune principală luăta împotriva terorismului. Totodată, Garda Națională a lupta și împotriva crimelor comise de grupările mafiote.

“Am luat decizia să creăm o nouă structură executivă federală în interiorul Ministerului de Interne, numită Garda Naţională”, a spus Vladimir Putin, citat Russia Today.

Garda Naţională va lupta “împotriva terorismului şi a crimei organizate, în colaborare cu Ministerul Afacerilor Interne”. Astfel, membrii Gărzii Naționale provin din trupele Ministerului de Interne. În plus, aceștia vor continua și actualele lor sarcini, a mai afirmat Vladimir Putin, potrivit sursei citate.

„Ne-am gândit cum să îmbunătăţin (activitatea forţelor de ordine – n.r.) în toate domeniile, inclusiv în acelea legate de lupta împotriva terorismului, a crimei organizate şi a traficului de droguri”, a declarat Vladimir Putin.

Liderul de la Kremlin a făcut acest anunț în urma unei întâlniri pe care a avut-o cu ministrul de Interne, şeful Serviului Federal de Control al Drogurilor şi comandantul trupelor Ministerului de Interne. Zvonuri privind înființarea acestei Gărzi Naționale au apărut încă din 2012. Informațiile au fost negate atunci de Vladimir Putin, care atunci ocupa funcția de prim-ministru.

Post-ul Rusia va pregăti trupe de luptă împotriva terorismului apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Rusia va pregăti trupe de luptă împotriva terorismului

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Vuc, spre aur! Sportiva noastră va juca astăzi cu titlul europeran pe masă

Vuc, spre aur! Sportiva noastră va juca astăzi cu titlul europeran pe masă – Sportiva română Alina Vuc s-a calificat în finala categoriei 48 kg la Campionatele Europene de lupte …]

Documente rare, despre care puțină lume a auzit | Pașaportul pentru ambii soți și orarul polițiștilor de la «Moravuri»

Documente rare, despre care puțină lume a auzit | Pașaportul pentru ambii soți și orarul polițiștilor de la «Moravuri» – Arhivele vechilor şcoli de poliţie sunt adevărate mine de aur …]

Sport 0 Comentarii

Echipele în insolvență nu vor mai putea juca în play-off. Anunțul care schimbă fața Ligii 1 la fotbal

Echipele în insolvență nu vor mai putea juca în play-off. Anunțul care schimbă fața Ligii 1 la fotbal – Echipele în insolvență sunt ca piatră de moară pentru fotbalul românesc. …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*