Russel Brand, tată pentru prima dată. Iubita mai tânără cu 13 ani e însărcinată
9 mai 2016 Comentarii 0

Russel Brand, tată pentru prima dată. Iubita mai tânără cu 13 ani e însărcinată

Russel Brand, tată pentru prima dată. Iubita mai tânără cu 13 ani e însărcinată

Celebrul actor de comedie Russell Brand va deveni tată pentru prima dată, la 40 de ani. Iubita comedianului, o tânără de 27 de ani, este însărcinată în patru luni.

Russell Brand a fost „cuminţit” de iubita lui, Laura Gallacher, care îl va face, în curând, tată pentru prima dată.

Celebrul actor este cunoscut la Hollywood pentru mariajul cu Katty Perry, încheiat în anul 2012, dar şi pentru relaţii cu alte celebrităţi precum Kate Moss, Courtney Love sau Geri Halliwell.

Potrivit presei tabloide, actuala iubită a lui Brand face parte din viaţa lui din anul 2007. Cei doi au avut o relaţie până în 2009, apoi s-au despărţit şi s-au împăcat după ce starul a divorţat. „Russel a avut unele dintre cele mai frumoase femei din lume, dar acum e doar Laura în viaţa lui. Locuiesc împreună de şase luni şi sunt pregătiţi să ducă relaţia lor la un alt nivel. Au început un nou capitol şi deja se gândesc la ce nume îi vor pune copilului. Cei mai mulţi dintre prietenii lor apropiaţi au copii şi îşi doresc şi ei o familie. Nu s-a putut cu Katty Perry, pentru că ea se simţea prea tânără ca să aibă copii„, a declarat o sursă apropiată actorului, pentru The Sun.

Russel Brand şi Katty Perry au divorţat în anul 2012, după doi ani de mariaj

0-205565-russell-1024x768

 

Post-ul Russel Brand, tată pentru prima dată. Iubita mai tânără cu 13 ani e însărcinată apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Russel Brand, tată pentru prima dată. Iubita mai tânără cu 13 ani e însărcinată

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Steaua dispută, de la ora 19:00, în Turcia, un amical cu Ujpest Budapesta / LIVESCORE

Steaua dispută, de la ora 19:00, în Turcia, un amical cu Ujpest Budapesta / LIVESCORE – Steaua dispută marți, de la ora 19:00, în Antalya, al doilea meci amical din această …]

Cântăreaţă celebră, prinsă cu minciuna. Şi-a pus pe Instagram o poză modificată în Photoshop: „Am încercat să par drăguţă”

Cântăreaţă celebră, prinsă cu minciuna. Şi-a pus pe Instagram o poză modificată în Photoshop: „Am încercat să par drăguţă” – O cântăreaţă celebră a fost prinsă cu minciuna de fani, …]

Sport 0 Comentarii

Ciprian Marica mai are căutare în ligile inferioare din Germania

Ciprian Marica mai are căutare în ligile inferioare din Germania – Ciprian Marica (30 de ani) și-a reziliat contractul cu echipa turcă Konyaspor, iar acum își caută echipă, fiind disperată să …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*