S-a descoperit după cine aleargă Cristiano Ronaldo prin Maroc! Fata umblă cu capul în nori!
21 aprilie 2016 Comentarii 0

S-a descoperit după cine aleargă Cristiano Ronaldo prin Maroc! Fata umblă cu capul în nori!

S-a descoperit după cine aleargă Cristiano Ronaldo prin Maroc! Fata umblă cu capul în nori!

Ultima cucerire a fotbalistului portughez Cristiano Ronaldo este un pilot de avioane. Fata se numește Alejandra Manriquez, susține revista lusitană “Flash”.

Ronaldo și Alejandra s-au văzut de mai multe ori în Marocco, mai exact la Marrakech, acolo unde se zvonea că supertarul de la Real Madrid este aștept în așternuturi de lupătorul K1 Badîr Hari.

Există un detaliu care face extrem de interesantă presupusa poveste de iubire dintre Cristiano și Alejandra. Fata e mare fan al echipei FC Barcelona, rivala de moarte a madrilenilor!
Ronaldo-girl-main_2813765a

Post-ul S-a descoperit după cine aleargă Cristiano Ronaldo prin Maroc! Fata umblă cu capul în nori! apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – S-a descoperit după cine aleargă Cristiano Ronaldo prin Maroc! Fata umblă cu capul în nori!

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Costel Pantilimon a rămas fără antrenor la Sunderland

Costel Pantilimon a rămas fără antrenor la Sunderland – Fără victorie în actualul sezon din Premier League, Sunderland, echipa la care evoluează Costel Pantilimon, rămâne şi fără antrenorul datorită căruia …]

Sport 0 Comentarii

Spania – 28. Real Madrid are ”amical” cu Celta Vigo / LIVESCORE

Spania – 28. Real Madrid are ”amical” cu Celta Vigo / LIVESCORE – SPANIA – 28 Sâmbătă Real Madrid – Celta Vigo (ora 17.00) Villarreal – Las Palmas (ora 19.15) …]

Sport 0 Comentarii

Un înotător a fost desemnat de francezi sportivul anului 2015

Un înotător a fost desemnat de francezi sportivul anului 2015 – Înotătorul Florent Manaudou, campionul olimpic en titre la 50 m liber, a fost desemnat cel mai bun sportiv francez …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*