6 aprilie 2016 Comentarii 0

S-a rupt lanțul de iubire? Lidia Buble și Răzvan Simion, gest neașteptat

S-a rupt lanțul de iubire? Lidia Buble și Răzvan Simion, gest neașteptat

Deși păreau deciși să-și consume relația fără menajamente și împărtășindu-și public sentimentele, Lidia Buble și Răzvan Simion au făcut un pas înapoi.

Cei doi și-au făcut recent declarații de dragoste siropoase pe rețelele de socializare, pe care însă acum le-au șters.

”Te-am ales pe tine, în sute de vieţi, în sute de lumi, în orice versiune a realităţii, te-am găsit şi te-am ales pe tine”, postase Lidia. Răzvan i-a răspuns atunci cu un vers dintr-o piesă a Laurei Stoica, alături de o fotografie cu artista, din vacanța pe care au petrecut-o împreună la începutul anului în Thailanda. ”Vreau să rămân în lumea ta plină de iubire…!!!”, a scris prezentatorul TV, iar Lidia a venit imediat cu replica:  ”Iar în lumea nebună, ia-mă de mână”, a completat artista.

Mesajele au fost șterse între timp, semn că lucrurile nu mai stau atât de bine între ei. Sau poate că au decis că și-au pus prea ușor sentimentele pe tavă în fața tuturor.

Ce e drept, evenimentele din ultima perioadă au avut darul de a produce discuții între cei doi. Răzvan Simion a petrecut atât Ziua îndrăgostiților, cât și 8 Martie cu soția, și nu cu iubita. Apropiații lui spun că ar fi profitat de apropierea de Diana pentru a încerca să se întoarcă acasă. Evident, această poveste nu avea cum să o avantajeze pe Lidia Buble, care a ieșit cu declarații inedite.  “Chiar eu l-am sfătuit să meargă să se întâlnească cu Diana, pentru că este mama copiilor lui și voi respecta mereu acest lucru. Ba, mai mult, i-am spus lui Răzvan să ia cel mai frumos buchet de flori pentru a i-l oferi de 8 Martie. Ori de câte ori va fi nevoie să se întâlnească cu copiii lui, fie că e vorba de o zi sau de mai multe, voi fi mereu de acord, pentru că sunt cea mai înțelegătoare când vine vorba de ei. Ceea ce îmi doresc este și fericirea lor”, a ținut să ne precizeze, atunci, Lidia.

Citește și: EXCLUSIV/ ”Răzvan nu are copii de vizitat, ci copii de crescut!” La prima declarație pe care o face de când i-a plecat bărbatul de acasă, soția lui Simion ”mușcă” din amanta Lidia Buble

Citește și: VIDEO EXCLUSIV/ Oare din cauza asta a vrut Răzvan Simion să se întoarcă la nevastă? Lidia Buble dezvăluie motivele de ceartă în cuplu!

Post-ul S-a rupt lanțul de iubire? Lidia Buble și Răzvan Simion, gest neașteptat apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – S-a rupt lanțul de iubire? Lidia Buble și Răzvan Simion, gest neașteptat

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Steliano Filip, bulgăre de aur pentru Dinamo. Ofertă de 1.300.000 de euro de la ȚSKA Mosova

Steliano Filip, bulgăre de aur pentru Dinamo. Ofertă de 1.300.000 de euro de la ȚSKA Mosova – Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo, îl vrea la echipă pe Andrei Peteleu (23 …]

Sport 0 Comentarii

Accident rutier în Capitală! Circulaţia tramvaielor este blocată!

Accident rutier în Capitală! Circulaţia tramvaielor este blocată! – Un accident rutier a avut loc mircuri dimineaţa, 6 aprilie, în Capitală. Două maşini s-au ciocnit uşor, la intersecţia strada Tunari …]

Sport 0 Comentarii

Chinezoaica Yanmei, triplă medaliată cu aur la 69 kg. Florina Hulpan, locul 19

Chinezoaica Yanmei, triplă medaliată cu aur la 69 kg. Florina Hulpan, locul 19 – Chinezoaica Xiang Yanmei a cucerit toate cele trei medalii de aur de la categoria 69 kg, …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*