20 aprilie 2016 Comentarii 0

S-a trezit în timpul unei operații pe creier. Medicii NU VOR UITA niciodată ce le-a spus

S-a trezit în timpul unei operații pe creier. Medicii NU VOR UITA niciodată ce le-a spus

Iga Jasica, o poloneză, în vârstă de 19 ani, i-a uluit pe medici. Fata s-a trezit în timpul unei operaţii pe creier și a început să vorbească cu ei, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Neurochirurgii îi înlăturau o tumoră canceroasă când Iga s-a trezit dintr-o dată.  În loc să se panicheze sau să plângă de durere, Iga a început să vorbească cu doctorii, fiind foarte calmă, scrie Daily Mail. Tânăra a început să le povestească medicilor despre pisicile ei şi să îi întrebe cum decurge intervenţia, însă când s-a trezit nu și-a adus aminte nimic.

”Nu pot să-mi amintesc mare lucru, dar doctorii mi-au spus că au vorbit cu mine despre pisici, pe care eu le iubesc. Am pierdut Crăciunul din cauza acestei operaţii, însă este cel mai bun cadou pe care aş fi putut să-l primesc şi acum mă simt minunat”, a declarat adolescenta, care a trecut însă printr-un proces anevios de recuperare după operație.

Cu toate că întâmplarea i-a lăsat fără cuvinte, medicii spun că este posibil ca operația pe creier să fi declanșat o serie de procese care au trezit-o din somn. Pe de altă parte, aceștia nu exclud nici posibilitatea ca anestezicul să nu fi fost administrat corect.

Post-ul S-a trezit în timpul unei operații pe creier. Medicii NU VOR UITA niciodată ce le-a spus apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – S-a trezit în timpul unei operații pe creier. Medicii NU VOR UITA niciodată ce le-a spus

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Fostul fotbalist Damien Duff se teme că s-ar putea transforma în Kim Kardashian

Fostul fotbalist Damien Duff se teme că s-ar putea transforma în Kim Kardashian – Mijlocașul Damien Duff (37 de ani) a agățat ghetele în cui la sfârșitul anului trecut. De …]

Sport 0 Comentarii

Sepp Blatter este suspendat, dar primește în continuare salariul de la FIFA

Sepp Blatter este suspendat, dar primește în continuare salariul de la FIFA – Elvețianul Sepp Blatter, președintele demisionar al FIFA, suspendat provizoriu pentru 90 de zile, începând cu data de …]

Sport 0 Comentarii

Simone Tempestini a terminat pe locul 5 în prima etapă din Campionatul Italian de Raliuri

Simone Tempestini a terminat pe locul 5 în prima etapă din Campionatul Italian de Raliuri – În acest weekend, Simone Tempestini și Marc Banca au luat startul la prima etapă …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*