5 mai 2016 Comentarii 0

S-au stabilit orele de disputare ale amicalelor României cu Congo și cu Uncraina

S-au stabilit orele de disputare ale amicalelor României cu Congo și cu Uncraina

Naționala de fotbal a României va susține două meciuri amicale cu Congo și cu Ucraina în stagiul de pregătire din Italia, ultimul cantonament înaintea participării la Euro 2016 (10 iunie-10 iulie). 

Tricolorii se vor antrena în perioada 18 – 30 mai în munții Alpi, în localitatea Saint-Vincent, iar cartierul general va fi stabilit la Grand Hotel Billia.

Primul test, împotriva reprezentativei Republicii Democrate Congo, se va disputa miercuri, 25 mai, de la ora 21:00, pe stadionul din Saint-Vincent.

Al doilea amical, cel cu Ucraina, este programat duminică, 29 mai, cu o zi înainte de finalul cantonamentului, de la ora 20:30, pe stadionul Olimpic din Torino. Ambele partide vor fi transmise de Digi Sport.

Selecționerul Anghel Iordănescu va anunța pe 31 mai lotul de 23 de jucători care va fi deplasat în Franța.

Pe 3 iunie, înaintea plecării spre Paris, România va disputa pe ”Arena Națională” o ultimă partidă de verificare împotriva Georgiei.

Selecționerul Anghel Iordănescu și-a conturat lotul, în mare parte, dar îl va face public în ultima zi. 

”Lista s-a redus, în acest moment, de la 84 la 30 de jucători, iar lotul de 23 îl vom comunica la UEFA pe 31 mai. Pe 18 mai vom pleca în cantonamentul din Italia, însă unii jucători nu vor putea veni.

Sezonul în Israel se încheie pe 21 mai, în Turcia pe 22 mai, în Qatar pe 28 mai, în Bulgaria – 29 mai, iar Florin Andone termină meciurile din Segunda pe 5 iunie.

Ca atare, în locul celor care nu pot veni în Italia vom lua câțiva jucători din lotul lărgit. Pentru antrenamente, dar și pentru amicalele cu Congo și cu Ucraina. În plus, trebuie să fim pregătiți în caz că, Doamne ferește!, se accidentează, spre exemplu, Keșeru sau Moți în ultima etapă.

Lista finală o vom face în funcție de randamentul din Italia, de evoluțiile din cele două jocuri, de forma pe care mi-o arată cei din campionatele care se termină mai târziu. Sunt convins că mulți dintre jucătorii pe care presa îi vede în lotul pentru Euro se vor regăsi și pe lista mea. Mai sunt însă câteva semne de întrebare”, declara Anghel Iordănescu într-un interviu acordat pentru Libertatea în urmă cu 17 zile.

Naționala României va juca în grupa A de la Euro 2016 cu Franța (10 iunie), cu Elveția (15 iunie) și cu Albania (19 iunie).

Post-ul S-au stabilit orele de disputare ale amicalelor României cu Congo și cu Uncraina apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – S-au stabilit orele de disputare ale amicalelor României cu Congo și cu Uncraina

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Consilier CNADNR: ”Toate autostrăzile din România sunt șvaițer”

Consilier CNADNR: ”Toate autostrăzile din România sunt șvaițer” – Toate autostrăzile din România sunt pline de gropi și au aceleași probleme pe care le-a avut și tronsonul Sibiu-Orăștie, care a …]

Sport 0 Comentarii

Armata merge cu jalba-n proțat pe FIFA și la UEFA! ^Coloneii și generalii vor retrogradarea Stelei! Răzvan Burleanu le râde în nas!

Armata merge cu jalba-n proțat pe FIFA și la UEFA! ^Coloneii și generalii vor retrogradarea Stelei! Răzvan Burleanu le râde în nas! – La sfârşitul anului 2014, CSA Steaua Bucureşti …]

Sport 0 Comentarii

Victor Pițurcă, bătut de Christian Gross. Cu Lucian Sânmărtean pe teren 90 de minute, Al Ittihad a pierdut în semifinalele Cupei Prințului

Victor Pițurcă, bătut de Christian Gross. Cu Lucian Sânmărtean pe teren 90 de minute, Al Ittihad a pierdut în semifinalele Cupei Prințului – Al Ittihad a încheiat 2015 cu un …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*