Sandra Izbașa și Marian Drăgulescu, luați la întrebări de copii! FOTO
23 aprilie 2016 Comentarii 0

Sandra Izbașa și Marian Drăgulescu, luați la întrebări de copii! FOTO

Sandra Izbașa și Marian Drăgulescu, luați la întrebări de copii! FOTO

Ultima zi a ”Săptămânii Campionilor” în AFI Palace Cotroceni a fost rezervată gimnasticii. Zeci de mici sportivi au demonstrat cât de ușor și cât de repede poți învăța elemente din gimnastică, atunci când îți dorești.
Sub îndrumarea antrenorilor Gheorghe Neagu și Victor Nistor, copiii au evoluat pe traseul special amenajat.
Marii campioni Sandra Izbașa și Marian Drăgulescu i-au felicitat și i-au încurajat să pășească fără emoții pe drumul pe care l-au ales, cel al performanței sportive. Micuții au fost recompensați cu ropote de aplauze la încheierea demonstrației, apoi i-au luat cu asalt pe cei doi idoli pentru a primi cartonașe cu autografe.

În partea a doua a evenimentului, la ”Studioul Campionilor”, Sandra Izbașa și Marian Dragulescu au răspuns întrebărilor copiilor din public. Le-au povestit cum a început drumul lor spre marea performanță, când au câștigat primele medalii și trofee și i-au îndrumat să muncească pentru tot ceea ce își doresc, pentru că doar așa pot ajunge pe cele mai înalte culmi.

1
2
3
4
5
6

De altfel, acest mesaj a fost transmis de toți campionii steliști care au participat la ”Săptămâna Campionilor” în AFI Palace Cotroceni: Ana-Maria Popescu (Brânză), Gheorghe Berceanu, Oana Pantelimon, Ștefan Birtalan, Roxana Cocoș, Virgil Stănescu, Steluța Duță și Adrian Bumbescu. Prin propriul exemplu, cei care au scris cu litere de aur istoria sportului stelist și românesc au vrut să transmită copiilor dorința de a lupta pentru visul lor.
 
Proiectul ”Săptămâna Campionilor”, organizat de Clubul Sportiv al Armatei ”Steaua București” și AFI Palace Cotroceni, s-a înscris în ciclul de evenimente din cadrul programului ”Săptămâna Altfel” a Ministerului Educației Naționale. 

8
9
10

Post-ul Sandra Izbașa și Marian Drăgulescu, luați la întrebări de copii! FOTO apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Sandra Izbașa și Marian Drăgulescu, luați la întrebări de copii! FOTO

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Continuă scandalul pe tema Arena Națională între Federație și Primăria Capitalei. ”Baletul birocratic al salvatorului de carton Răzvan Sava costă FRF peste 300.000 de euro!”

Continuă scandalul pe tema Arena Națională între Federație și Primăria Capitalei. ”Baletul birocratic al salvatorului de carton Răzvan Sava costă FRF peste 300.000 de euro!” – Arena Naţională e închisă …]

Sport 0 Comentarii

Italia, etapa a 33-a. Napoli, somată s-o bată pe Inter, de la ora 21.45, ca să țină aproape de Juve / LIVESCORE

Italia, etapa a 33-a. Napoli, somată s-o bată pe Inter, de la ora 21.45, ca să țină aproape de Juve / LIVESCORE – ITALIA, etapa a 33-a Sâmbătă Bologna – …]

Sport 0 Comentarii

Ciocniri armate între Armenia și Azerbaidjan: „Există morți de ambele părți”. Reacția lui Vladimir Putin

Ciocniri armate între Armenia și Azerbaidjan: „Există morți de ambele părți”. Reacția lui Vladimir Putin – Ciocniri armate între Azerbaidjan și Armenia. Cele două țări se acuză reciproc de acțiuni …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*