Săracii din Galați au primit pachete pentru Paște! ”Doar așa mai mănâncă micuții ciocolată” | GALERIE FOTO
28 aprilie 2016 Comentarii 0

Săracii din Galați au primit pachete pentru Paște! ”Doar așa mai mănâncă micuții ciocolată” | GALERIE FOTO

Săracii din Galați au primit pachete pentru Paște! ”Doar așa mai mănâncă micuții ciocolată” | GALERIE FOTO

Săracii Galaţiului au fost chemaţi la Cantina de Ajutor Social pentru a ridica pachetele cu mâncare pentru Paște.

Astfel, peste 700 de persoane din Galaţi, 75% dintre ei copii, au beneficiat de acest ajutor care constă în mâncare pentru patru zile, dar, pe lângă alimentele obişnuite, au mai primit în sacoşe şi cozonac, ouă, iepuraşi de ciocolată şi ouă de ciocolată, pentru cei mici.

De fapt copiii au fost cei mai fericiţi. Unii şi-au aratăt cu mândrie ouăle de ciocolată primite, deoarece nu au atât de des ocazia să aibă ciocolată în mâna lor.

”Doar așa mai mănâncă micuții ciocolată. Tot de aici de la Cantina Socială. Asta e, ne e greu, cu doi copii mici, chiar dacă soţul munceşte nu ne ajungem. Ne ajută ce primim de aici”, a declarat Marcela Ioniţă.

ajutor saraci (3)
ajutor saraci (10)
ajutor saraci (14)
ajutor saraci (20)
saraci ajutor (2)
saraci ajutor (6)
saraci ajutor (8)
saraci ajutor (10)
saraci ajutor (11)

,,Am doar un ajutor de 140 de lei. Nu aveam ce pune pe masa de Paşte dacă nu primeam de aici. Banii nu îmi ajung nici de mîncare”, a declarat și Ileana Constantinescu, o bătrănă singură care a venit în baston să îşi ia mâncarea pentru Paște.

taxi cantina

Ca și în alte situații, pe lângă cei care chiar au nevoie de aceste pachete și se bucură că le primesc, unii asistaţi au dovedit că deși sunt săraci, găsesc bani pentru a lua plasele de la Cantina Socială cu taxiul, și nu pentru un drum scurt, ci până în satul Mihail Kogălniceanu.

Post-ul Săracii din Galați au primit pachete pentru Paște! ”Doar așa mai mănâncă micuții ciocolată” | GALERIE FOTO apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Săracii din Galați au primit pachete pentru Paște! ”Doar așa mai mănâncă micuții ciocolată” | GALERIE FOTO

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Rednic, ironic: ”La finalul sezonului, tragem linie și vedem dacă mai merit să continuu”

Rednic, ironic: ”La finalul sezonului, tragem linie și vedem dacă mai merit să continuu” – Antrenorul dinamovist Mircea Rednic a prefațat partida din deplasare cu ASA Tg. Mureș, din runda …]

Sport 0 Comentarii

Și-a ucis soția, dar acum e liber. Atletul paralimpic sud-african Oscar Pistorius a ieșit din pușcărie după un an. parchetul a făcut apel împotriva condamnării sale pentru ”ucidere involuntară” și cere ca faptele să fie încadrate la ”crimă”

Și-a ucis soția, dar acum e liber. Atletul paralimpic sud-african Oscar Pistorius a ieșit din pușcărie după un an. parchetul a făcut apel împotriva condamnării sale pentru ”ucidere involuntară” și …]

Sport 0 Comentarii

Fotbalist de la ACS Poli Timișoara, pus la pământ de jandarmi și imobilizat. ”Ce, mă, nu mă cunoașteți? Bulangiilor!”

Fotbalist de la ACS Poli Timișoara, pus la pământ de jandarmi și imobilizat. ”Ce, mă, nu mă cunoașteți? Bulangiilor!” – Aflat în afara lotului lui Poli pentru meciul cu Steaua, …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*