Sărbătoare pe 10 mai, Casa Regală așteaptă românii la Castelul Peleș
25 aprilie 2016 Comentarii 0

Sărbătoare pe 10 mai, Casa Regală așteaptă românii la Castelul Peleș

Sărbătoare pe 10 mai, Casa Regală așteaptă românii la Castelul Peleș

Casa Majestății Sale organizează și în acest an un Garden Party și un concert de gală la Castelul Peleș marți, 10 mai, iar publicul va avea acces pe peluza din fața castelului. 

Accesul pe peluza din fața castelului este permis începând cu ora 16.00. Drumul de la intrarea pe domeniu până la castel se va face pe jos pentru toti participanții. Între ora 17.00 și ora 18.00, Orchestra Reprezentativă a Armatei va susține un concert cu muzică de pe toate meridianele lumii.

La ora 18.00, Familia Regală va ieși pe balconul castelului, pentru a saluta participanții la sărbătoare. Trei avioane ale Iacărilor Acrobați vor survola parcul regal.

Castelul-Peles

La ora 18.30 va începe Concertul de Gală. Muzicienii vor evolua pe o scenă așezată în aer liber, pe terasa castelului. Imaginile vor fi preluate pe două mari ecrane, vizibile pentru toți cei aflati pe peluză. Concertul va fi susținut de orchestra lărgită a Cameratei Regale, având ca invitați pe dirijorul Tiberiu Soare, violonistul Remus Azoiței și tenorul Teodor Ilincăi.

Repertoriul va cuprinde piese din creația compozitorilor români George Enescu, Iosif Ivanovici, Ciprian Porumbescu și Grigoraș Dinicu, precum și lucrări de Giacomo Puccini, Camille Saint-Saëns, Ernesto de Curtis și Eduardo di Capua.Familia Regală va urmări concertul de pe terasa Castelului Peleș. Concertul se va încheia la ora 19.30.

Parcările auto vor fi gratuite pe parcursul zilei de 10 mai 2016 pe întreg Domeniul Regal Sinaia. Pentru autocare sau microbuze sunt alocate parcările de la intrarea pe domeniu din bulevardul Ferdinand și cea de lângă Hotelul Furnica.

Post-ul Sărbătoare pe 10 mai, Casa Regală așteaptă românii la Castelul Peleș apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Sărbătoare pe 10 mai, Casa Regală așteaptă românii la Castelul Peleș

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

România a învins Malta cu 12-7 la Campionatul European de polo pe apă

România a învins Malta cu 12-7 la Campionatul European de polo pe apă – Poloiștii tricolori au trecut greu peste dezamăgirea provocată de înfrâgerea de duminică cu Grecia (9-15), în …]

Sport 0 Comentarii

Dortmund se menține lângă Bayern. Stuttgart, 5 victorii la rând. Victorie Bayer / VIDEO

Dortmund se menține lângă Bayern. Stuttgart, 5 victorii la rând. Victorie Bayer / VIDEO – Etapa a 21-a din Germania, începută vieneri, a continuat sâmbătă. Dortmund a învins și revine …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*