SCANDAL în Piața Basarabiei din Galați în urma unui control!
29 aprilie 2016 Comentarii 0

SCANDAL în Piața Basarabiei din Galați în urma unui control!

SCANDAL în Piața Basarabiei din Galați în urma unui control!

Control cu scandal la Galați, în Piața Basarabiei, după un control venit din partea Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor, mai mulți comercianți fiind prinși cu produse expirate sau pentru care nu aveau acte.

Chiar pe ultima sută de metri, când gospodinele fac ultimele cumpărături pentru masa de Paște, comercianții, avizați că se fac controale, scot la vânzare produse care nu sunt în regulă. În Piața Basarabiei din Galați, acolo unde vin comercianți din Republica Moldova, a fost scandal după ce aceștia au rămas fără marfă.

Ouă, brânză, alcool, vin, lapte, carne și pește fără acte sau expirate au fost confiscate și distruse, unele chiar la fața locului.

”Dar ce, suntem criminali? Ne-au luat toată marfa. Noi aducem marfa proaspătă la români, nu facem bătaie de joc. Nu mai am deloc marfă acum! Cu banii câștigați voiam să îi iau băiatului pantofi că e în papuci, m-au lăsat fără bani de Paște”, a spus, plângând, o comerciantă moldoveancă.

BRANZA PE JOS (1)
BRANZA PE JOS
razie (1)
razie (3)
razie

Astfel, au fost fost verificate 12 societăţi comerciale, 81 persoane fizice şi 25 mijloace auto, constatându-se două infracţiuni la Legea 86/2006 și au fost aplicate un număr total de 38 sancțiuni contraventionale la Legea 12/1990 pe linia protejării populației împotriva unor acte comerciale ilicite, în valoare totală de 28720 lei.

Au fost confiscate și denaturate de către medicii din cadrul DSVSA următoarele mărfuri: pește și produse din pește – 264 kg, lapte și produse lactate – 897 kg, carne de miel – 210 kg, carne și preparate din carne – 79,5 kg, alcool și produse alcoolice – 75 litri, miere de albine – 26 kg și ouă – 2016 bucăți.

Post-ul SCANDAL în Piața Basarabiei din Galați în urma unui control! apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – SCANDAL în Piața Basarabiei din Galați în urma unui control!

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

(P) Last Minute Delta pentru toți românii- sejur 5 zile la 399 lei!

(P) Last Minute Delta pentru toți românii- sejur 5 zile la 399 lei! – A sosit vremea ca Delta Dunarii să ne surprindă din nou prin peisajele minunate, spectacolul păsărilor …]

Sport 0 Comentarii

Cutremurător! O româncă din Spania a fost arsă de vie de soţul ei!

Cutremurător! O româncă din Spania a fost arsă de vie de soţul ei! – O româncă din Spania, în vârstă de 29 de ani se zbate între viaţă şi moarte, …]

În ipostaza asta nu ți-ai fi imaginat-o vreodată! Cum s-a îmbrăcat Corina de Paște!

În ipostaza asta nu ți-ai fi imaginat-o vreodată! Cum s-a îmbrăcat Corina de Paște! – Corina este una dintre cele mai excentrice artiste de la noi. De dragul show-ului, vedeta …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*