5 aprilie 2016 Comentarii 0

Scandal uriaș la meci! Așa arată un jucător bătut pe un teren din România! A continuat să joace până la final!

Scandal uriaș la meci! Așa arată un jucător bătut pe un teren din România! A continuat să joace până la final!

Victoria celor de la Flacăra Halmăşd pe terenul liderului CS Barcău Nuşfalău a fost “stropită” de sânge, după un contact între Nemes Berthold şi Cătălin Anghel, informează sportulsalajean.ro.

Între “vecinele” CS Barcău şi Flacăra există o mare rivalitate de ani buni. Rivalitatea a crescut în acest sezon, în care gruparea de pe Barcău se bate la titlu, iar Flacăra vine tare din urmă și vrea să câştige toate meciurile din retur!

Cu toate acestea, meciul direct de duminica trecută, de pe Stadionul “Nicolae Mandel” a fost destul de calm, fără durităţi. Până în minutul 67, într-un moment în care mingea se juca în altă parte. Între Cătălin Anghel şi Nemes Berthold a avut loc un conflict. Fundaşul celor de la Flacăra a rămas la pământ, răcnind de durere. Iniţial, spectatorii au crezut că jucătorul face teatru, dar, când jucătorii din preajma sa au văzut că Anghel este rănit grav la cap, au solicitat rapid asistenţă medicală!.

Plin de sânge, fotbalistul s-a ridicat şi s-a năpustit  asupra lui Nemes Berthold. A fost oprit cu greu de colegi. În stabilirea ordinii s-a implicat şi “centralul” Cătălin Chiş, care a rămas cu braţele pline de sânge. A urmat eliminarea lui Nemes Berthold. În afară terenului, chiar în faţa tribunelor, între cei doi a mai avut un dialog tăios, anihilat din nou de ceilalţi jucători!

Dorinţa mare de victorie l-a făcut pe Cătălin Anghel să treacă peste orice moment greu, a strâns din dinţi, astfel că după câteva minute el a revenit în teren și a putut sărbători împreună cu colegii un mare succes pe terenul liderului (1-0), prin care Flacăra intră în bătălia pentru primul loc.

După 16 etape, din 28, în campionatul județean Sălaj, liga a patra, conduce Unirea Mirișd, 40 de puncte, urmată de CS Barcău (39). Flacăra e pe 6, cu 33 de puncte.

Post-ul Scandal uriaș la meci! Așa arată un jucător bătut pe un teren din România! A continuat să joace până la final! apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Scandal uriaș la meci! Așa arată un jucător bătut pe un teren din România! A continuat să joace până la final!

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Nicolas Sakozy va deveni unchi! Actrița Mary-Kate Olsen, însărcinată cu fratele lui

Nicolas Sakozy va deveni unchi! Actrița Mary-Kate Olsen, însărcinată cu fratele lui – Mary-Kate Olsen s-a măritat cu mult mai în vârstă bancherul francez, Olivier Sarkozy, în mare secret în …]

Sport 0 Comentarii

Cum să-ţi faci scrisoarea de intenţie să conteze

Cum să-ţi faci scrisoarea de intenţie să conteze – Citeşte mai departe pe ejobs.ro Post-ul Cum să-ţi faci scrisoarea de intenţie să conteze apare prima dată în Libertatea.ro. Sursa: …]

Sport 0 Comentarii

Simona Halep și-a adunat toată echipa la Poiana Brașov! ^”Team Halep” atacă, în 2016, primul titlu de Mare Șlem din carieră! Campioana românilor se pregătește pe zăpadă, cu zâmbetul pe buze / GALERIE FOTO

Simona Halep și-a adunat toată echipa la Poiana Brașov! ^”Team Halep” atacă, în 2016, primul titlu de Mare Șlem din carieră! Campioana românilor se pregătește pe zăpadă, cu zâmbetul pe …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*