5 aprilie 2016 Comentarii 0

Scandal uriaș la meci! Așa arată un jucător bătut pe un teren din România! A continuat să joace până la final!

Scandal uriaș la meci! Așa arată un jucător bătut pe un teren din România! A continuat să joace până la final!

Victoria celor de la Flacăra Halmăşd pe terenul liderului CS Barcău Nuşfalău a fost “stropită” de sânge, după un contact între Nemes Berthold şi Cătălin Anghel, informează sportulsalajean.ro.

Între “vecinele” CS Barcău şi Flacăra există o mare rivalitate de ani buni. Rivalitatea a crescut în acest sezon, în care gruparea de pe Barcău se bate la titlu, iar Flacăra vine tare din urmă și vrea să câştige toate meciurile din retur!

Cu toate acestea, meciul direct de duminica trecută, de pe Stadionul “Nicolae Mandel” a fost destul de calm, fără durităţi. Până în minutul 67, într-un moment în care mingea se juca în altă parte. Între Cătălin Anghel şi Nemes Berthold a avut loc un conflict. Fundaşul celor de la Flacăra a rămas la pământ, răcnind de durere. Iniţial, spectatorii au crezut că jucătorul face teatru, dar, când jucătorii din preajma sa au văzut că Anghel este rănit grav la cap, au solicitat rapid asistenţă medicală!.

Plin de sânge, fotbalistul s-a ridicat şi s-a năpustit  asupra lui Nemes Berthold. A fost oprit cu greu de colegi. În stabilirea ordinii s-a implicat şi “centralul” Cătălin Chiş, care a rămas cu braţele pline de sânge. A urmat eliminarea lui Nemes Berthold. În afară terenului, chiar în faţa tribunelor, între cei doi a mai avut un dialog tăios, anihilat din nou de ceilalţi jucători!

Dorinţa mare de victorie l-a făcut pe Cătălin Anghel să treacă peste orice moment greu, a strâns din dinţi, astfel că după câteva minute el a revenit în teren și a putut sărbători împreună cu colegii un mare succes pe terenul liderului (1-0), prin care Flacăra intră în bătălia pentru primul loc.

După 16 etape, din 28, în campionatul județean Sălaj, liga a patra, conduce Unirea Mirișd, 40 de puncte, urmată de CS Barcău (39). Flacăra e pe 6, cu 33 de puncte.

Post-ul Scandal uriaș la meci! Așa arată un jucător bătut pe un teren din România! A continuat să joace până la final! apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Scandal uriaș la meci! Așa arată un jucător bătut pe un teren din România! A continuat să joace până la final!

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Adrian Mutu ar putea însoți echipa națională la Euro 2016 în calitate de om de fotbal: ^ ”La experiența și la personalitatea lui, ar putea fi luat în cantonamentul României din Franța!”

Adrian Mutu ar putea însoți echipa națională la Euro 2016 în calitate de om de fotbal: ^ ”La experiența și la personalitatea lui, ar putea fi luat în cantonamentul României …]

Sport 0 Comentarii

Rezultate MMA RXF 21! Super-show de arte marţiale mixte, în Sala Polivalentă / GALERIE FOTO

Rezultate MMA RXF 21! Super-show de arte marţiale mixte, în Sala Polivalentă / GALERIE FOTO – 10 meciuri antrenante au ridicat publicul în picioare, la Real Xtreme Fighting 21, eveniment …]

Sport 0 Comentarii

Rafael Nadal se reconfirmă rege pe zgură. A triumfat la Monte Carlo, reușind sâ câștige primul titlu în 2016

Rafael Nadal se reconfirmă rege pe zgură. A triumfat la Monte Carlo, reușind sâ câștige primul titlu în 2016 – Primul titlul în 2016 a sosit, în sfârșit, pentru Rafael …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*