9 aprilie 2016 Comentarii 0

Scandalul Panama Papers| Proteste în centrul Londrei. Mii de oameni cer demisia premierului David Cameron!

Scandalul Panama Papers| Proteste în centrul Londrei. Mii de oameni cer demisia premierului David Cameron!

Scandalul Panama Papers continuă să facă victime. După ce premierul britanic, David Cameron, a recunoscut că el și soția lui au deținut acțiuni într-o companie offshore controversată, deținută de tatăl lui, i-a enervat și mai tare pe britanici. Mii de oameni au protestat sâmbătă pe strada Downing 10, cernd demisia premierului.

Premierul britanic, David Cameron, a recunoscut că el și soția lui au deținut acțiuni într-o companie offshore controversată, deținută de tatăl. El a precizat însă ca a vândut aceste acțiuni în 2010, pentru suma de 30.000 de lire și a plătit impozit pe profit pentru acești bani în Marea Britanie. În plus, el a subliniatcă oricum fondul de investiții al tatălui lui, deși era cu sediul în afara țării, nu avea ca scop să evite plata taxelor. Cu toate acestea, sute de protestatari sunt în continuare nemulțumiți de acesta și s-au adunat sâmbătă în faţa clădirii din Downing Street numărul 10 pentru a cere demisia premierului David Cameron. Manifestanţii au scandat lozinci împotriva şefului guvernului britanic şi au purtat pancarte cu mesaje în care se cere demisia lui David Cameron.

Post-ul Scandalul Panama Papers| Proteste în centrul Londrei. Mii de oameni cer demisia premierului David Cameron! apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Scandalul Panama Papers| Proteste în centrul Londrei. Mii de oameni cer demisia premierului David Cameron!

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Regretul lui Laszlo Fazekas, marcatorul golului ultimei victorii contra tricolororilor, acum 34 de ani: are trei fete și șase nepoțele. ”Cred că vă mai batem când se va naște un nou Fazekas!”

Regretul lui Laszlo Fazekas, marcatorul golului ultimei victorii contra tricolororilor, acum 34 de ani: are trei fete și șase nepoțele. ”Cred că vă mai batem când se va naște un …]

Pe asta n-a simțit-o ”Oracolul de la Bălcești”: ”Sandu și Dragomir vor lua o pedeapsă! Nu știu dacă de 10 ani, dar vor lua…” | EXCLUSIV

Pe asta n-a simțit-o ”Oracolul de la Bălcești”: ”Sandu și Dragomir vor lua o pedeapsă! Nu știu dacă de 10 ani, dar vor lua…” | EXCLUSIV – Mircea Sandu, fostul …]

Sport 0 Comentarii

Gigi Nețoiu a ajuns la spital, după ce a suferit un infarct

Gigi Nețoiu a ajuns la spital, după ce a suferit un infarct – Gigi Nețoiu, condamnat la trei ani şi patru luni de închisoare în dosarul ”Transferurilor” și încarcerat la …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*