9 aprilie 2016 Comentarii 0

Scandalul Panama Papers| Proteste în centrul Londrei. Mii de oameni cer demisia premierului David Cameron!

Scandalul Panama Papers| Proteste în centrul Londrei. Mii de oameni cer demisia premierului David Cameron!

Scandalul Panama Papers continuă să facă victime. După ce premierul britanic, David Cameron, a recunoscut că el și soția lui au deținut acțiuni într-o companie offshore controversată, deținută de tatăl lui, i-a enervat și mai tare pe britanici. Mii de oameni au protestat sâmbătă pe strada Downing 10, cernd demisia premierului.

Premierul britanic, David Cameron, a recunoscut că el și soția lui au deținut acțiuni într-o companie offshore controversată, deținută de tatăl. El a precizat însă ca a vândut aceste acțiuni în 2010, pentru suma de 30.000 de lire și a plătit impozit pe profit pentru acești bani în Marea Britanie. În plus, el a subliniatcă oricum fondul de investiții al tatălui lui, deși era cu sediul în afara țării, nu avea ca scop să evite plata taxelor. Cu toate acestea, sute de protestatari sunt în continuare nemulțumiți de acesta și s-au adunat sâmbătă în faţa clădirii din Downing Street numărul 10 pentru a cere demisia premierului David Cameron. Manifestanţii au scandat lozinci împotriva şefului guvernului britanic şi au purtat pancarte cu mesaje în care se cere demisia lui David Cameron.

Post-ul Scandalul Panama Papers| Proteste în centrul Londrei. Mii de oameni cer demisia premierului David Cameron! apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Scandalul Panama Papers| Proteste în centrul Londrei. Mii de oameni cer demisia premierului David Cameron!

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Pecanha și-a reziliat contractul cu Petrolul și se îndreaptă spre Viitorul

Pecanha și-a reziliat contractul cu Petrolul și se îndreaptă spre Viitorul – Petrolul s-a reunit, miercuri, cu gândul la salvarea de la retrogradare, dar noul antrenor al ”lupilor”, Constantin Schumacher, …]

Sport 0 Comentarii

Baschetbalistul Derrick Williams, jefuit de două femei de bijuterii în valoare de 750.000 de dolari

Baschetbalistul Derrick Williams, jefuit de două femei de bijuterii în valoare de 750.000 de dolari – Jucătorul echipei New York Knicks Derrick Williams a fost jefuit de bijuterii în valoare …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*