10 mai 2016 Comentarii 0

Scene șocante. Fanii dinamoviști au bătut doi oameni în metrou: ”Nu mi-a plăcut cum se uitau” | VIDEO

Scene șocante. Fanii dinamoviști au bătut doi oameni în metrou: ”Nu mi-a plăcut cum se uitau” | VIDEO

Scene de o violență extremă la metrou. Mai mulți indivizi au bătut doi oameni care stăteau liniștiți pe banca metroului. Totul s-a întâmplat la Moscova în urmă cu câteva zile.

Pe imagini se văd doi tineri stând în metrou care, dintr-o dată, au fost atacați cu un spray paralizant de alți tineri. Atacatorii s-au înmulțit, iar cei doi tineri au fost bătuți cu bestialitate. Victimele erau doi imigranți din Tadjikistan.

După ce au analizat imaginile video, polițiștii moscoviți i-au descoperit pe atacatori și i-au reținut. Aceștia sunt fani ai formației Dinamo Moscova, dar și adepți ai neo-nazismului. Întrebat de ce i-a lovit, unul dintre atacatori a surprins: „În primul rând, nu mi-a plăcut cum se uitau! În al doilea rând, i-am bătut din motive etnice”, a recunoscut fanul celor de la Dinamo Moscova.

 

Post-ul Scene șocante. Fanii dinamoviști au bătut doi oameni în metrou: ”Nu mi-a plăcut cum se uitau” | VIDEO apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Scene șocante. Fanii dinamoviști au bătut doi oameni în metrou: ”Nu mi-a plăcut cum se uitau” | VIDEO

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Fotbalistul Radja Nainggolan, confundat cu un terorist într-un hotel din Anvers

Fotbalistul Radja Nainggolan, confundat cu un terorist într-un hotel din Anvers – Mai multe persoane din Hotelul Radisson din Anvers au anunţat poliţia că în stabiliment este “un suspect potenţial …]

Sport 0 Comentarii

S-au dus vremurile de glorie? ^Eliminată devreme la Dubai, Simona Halep, clasată pe locul 3 în acest moment, o ia la vale în clasamentul WTA!

S-au dus vremurile de glorie? ^Eliminată devreme la Dubai, Simona Halep, clasată pe locul 3 în acest moment, o ia la vale în clasamentul WTA! – Intrată direct în ”optimi”, Simona …]

Sport 0 Comentarii

Reghe, foc și pară pe Balaj: ”La fiecare atingere a fluierat împotriva noastră!”

Reghe, foc și pară pe Balaj: ”La fiecare atingere a fluierat împotriva noastră!” – Antrenorul echiepi Steaua, Laurențiu Reghecampf, a fost foc și pară pe arbitrul Cristi Balaj, pe care …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*