23 aprilie 2016 Comentarii 0

Schimbări pe litoralul românesc, în 2016. Fără comerţ ambulant şi fără ponei pe plaje, la vară

Schimbări pe litoralul românesc, în 2016. Fără comerţ ambulant şi fără ponei pe plaje, la vară

Noul regulament al staţiunii Mamaia şi al Satului de Vacanţă a fost adoptat, iar printre reglementările aduse se număra limitarea nivelului de decibeli, interzicerea prezenţei poneilor şi a comerţului ambulant pe plaje.

Noul regulament privind autorizarea activităţilor economice în Satul de Vacanţă şi în Mamaia, împreună cu cel privind autorizarea teraselor amplasate în vecinătatea spaţiilor de alimentaţie publică a fost intens dezbătut cu agenţii economici din staţiune, fiind aprobat după ce s-a ajuns la un consens.

”Am reuşit să facem un regulament care se gândeşte în primul rând la turist”, a precizat primarul interimar al Constanţei, Decebal Făgădău.

Potrivit acestuia, în principal s-a pus accent pe limitarea nivelului decibelilor în staţiune, pentru ca turiştii să nu mai fie deranjaţi de zgomote. Așadar,  Poliţia Locală va avea un sonometru pentru a verifica eventualele reclamaţii.

O altă prevedere importantă este legată de comerţul ambulant, „pentru că, dacă anul trecut erau multe puncte, anul acesta, pentru câteva activităţi, de exemplu ochelari de soare, dispar”, iar tarabele de legume-fructe au fost limitate la trei, amplasate echilibrat de-a lungul staţiunii.

De asemenea, se reduce numărul punctelor de închiriere biciclete, iar bicicletele care se vor închiria vor fi doar de o persoană.

Minicarele sunt acceptate, dar li se va schimba traseul şi vor fi acceptate numai cele electrice. Trăsurile vor fi în număr limitat, amplasate într-un singur loc, la punctul de plecare telegondolă. Şi vor fi monitorizate să păstreze condiţiile de igienă.

El a mai menţionat că vor dispărea poneii de pe plaje şi va fi interzis comerţul ambulant pe plajă.

Post-ul Schimbări pe litoralul românesc, în 2016. Fără comerţ ambulant şi fără ponei pe plaje, la vară apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Schimbări pe litoralul românesc, în 2016. Fără comerţ ambulant şi fără ponei pe plaje, la vară

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Zeci de străini au organizat o petrecere pentru aniversarea unui băiat de patru ani. Prietenii acestuia au refuzat în ultimul moment invitația

Zeci de străini au organizat o petrecere pentru aniversarea unui băiat de patru ani. Prietenii acestuia au refuzat în ultimul moment invitația – Gest emoționant făcut de mai mulți părinți …]

Sport 0 Comentarii

Ana Bogdan a câştigat turneul ITF de la Sofia

Ana Bogdan a câştigat turneul ITF de la Sofia – Jucătoarea Ana Bogdan, cap de serie numărul 2, a câştigat, duminică, turneul ITF de la Sofia, dotat cu premii totale …]

Sport 0 Comentarii

Prețul laptopului care te ajută să vezi meciurile „intră la apă” de Black Friday

Prețul laptopului care te ajută să vezi meciurile „intră la apă” de Black Friday – De ceva timp, laptopul a devenit un obiect care înlocuiește tot mai des televizorul, ca …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*