Se apropie Steaua – Dinamo și Gigi Becali și-a adus aminte că ar vrea un ”câine”: ”Aș da 1 milion de euro!”
7 aprilie 2016 Comentarii 0

Se apropie Steaua – Dinamo și Gigi Becali și-a adus aminte că ar vrea un ”câine”: ”Aș da 1 milion de euro!”

Se apropie Steaua – Dinamo și Gigi Becali și-a adus aminte că ar vrea un ”câine”: ”Aș da 1 milion de euro!”

Derby-ul Steaua – Dinamo, programat duminică, le provoacă temeri campionilor. Altfel nu se explică de ce tocmai acum, cu câteva zile înainte de joc, Gigi Becali a apelat la o „aroganță” veche: a anunțat că e interesat de un jucător al adversarei.

De fiecare dată când urmează un meci important, Gigi Becali își amintește „brusc” că ar vrea un jucător de la adversară. Acum, înaintea jocului cu Dinamo, creditorul Stelei a anunțat că e dispus să investească o sumă frumușică în Dorin  Rotariu.

”Eu aș da un milion pentru un jucător ca Rotariu, care are doar 20 de ani”, a spus Becali pentru Pro TV. ”Sunt depășite de mult aceste tactici și abordări. Nu avem ce discuta în acest moment despre transfer de jucători de la Dinamo la Steaua. Oricum prețul lui Rotariu e de 2 milioane de euro”, a replicat Ionuț Negoiță.

2 goluri a marcat Dorin Rotariu în poarta Stelei în toate derby-urile disputate de el. El este impresariat de Anamaria Prodan, soția lui Laurențiu Reghecampf.

Dorin Rotariu

Dorin Rotariu

Post-ul Se apropie Steaua – Dinamo și Gigi Becali și-a adus aminte că ar vrea un ”câine”: ”Aș da 1 milion de euro!” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Se apropie Steaua – Dinamo și Gigi Becali și-a adus aminte că ar vrea un ”câine”: ”Aș da 1 milion de euro!”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

CE NECAZ! Gimnasta Cătălina Ponor, recuperare în SUA după complicaţii la tendon în urma operaţiei

CE NECAZ! Gimnasta Cătălina Ponor, recuperare în SUA după complicaţii la tendon în urma operaţiei – Gimnasta Cătălina Ponor se recuperează în SUA timp de şase săptămâni, sportiva anunţând că …]

EXCLUSIV/ După un an de adulter, Răzvan Simion a scăpat-o pe Lidia Buble de eticheta de amantă. A divorțat la notar!

EXCLUSIV/ După un an de adulter, Răzvan Simion a scăpat-o pe Lidia Buble de eticheta de amantă. A divorțat la notar! – Lipsa de timp și, probabil, sepranța că a …]

Sport 0 Comentarii

Un al doilea grup de imigranţi a plecat din Grecia spre Turcia în baza acordului UE-Turcia

Un al doilea grup de imigranţi a plecat din Grecia spre Turcia în baza acordului UE-Turcia – Un al doilea grup de migranți a plecat vineri din Grecia în Turcia, …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*