Se ceartă ca țațele. Mihai Stoica, despre Șumudică: ”Nu-mi mai cereți să-i răspund ăluia!”
4 aprilie 2016 Comentarii 0

Se ceartă ca țațele. Mihai Stoica, despre Șumudică: ”Nu-mi mai cereți să-i răspund ăluia!”

Se ceartă ca țațele. Mihai Stoica, despre Șumudică: ”Nu-mi mai cereți să-i răspund ăluia!”

Mihai Stoica, noul director sportiv al Stelei, a spus, când a ieșit din închisoare (a stat la Rahova în perioada 4 martie 2014 – 15 februarie 2016, după ce a fost găsit vinovat de tranzacții frauduloase în „Dosarul Transferurilor”), că s-a cumnințit, că nu se va mai certa cu nineni, că s-a maturizat în sfârșit.

Minunea n-a ținut nici două luni. Colericul oficial al campioanei a sărit la gâtul altui scandalagiu de profesie, Marius Șumudică, antrenorul Astrei, care se hrănește din scandalurile cu cei de la Steaua.

Meme Stoica a pus pe contul său de Facebook un mesaj în care se vaită că Steaua este „martelată” de arbitraje și în care i-a mai băgat „bățul prin gard” lui Șumi, pe care l-a numit „ăla de la Astra”.

Mesajul lui Mihai Stoica

Mesajul lui Mihai Stoica

 

Post-ul Se ceartă ca țațele. Mihai Stoica, despre Șumudică: ”Nu-mi mai cereți să-i răspund ăluia!” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Se ceartă ca țațele. Mihai Stoica, despre Șumudică: ”Nu-mi mai cereți să-i răspund ăluia!”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Simona Halep, despre Maria Șarapova: ”Nu mă așteptam la asta!”

Simona Halep, despre Maria Șarapova: ”Nu mă așteptam la asta!” – Sportiva Maria Șarapova (Rusia) a fost depistată pozitiv cu meldonium, o substanță care a fost pusă pe lista celor …]

Iordănescu a făcut accident în centrul Capitalei! A lovit o femeie cu mașina sa Range Rover!

Iordănescu a făcut accident în centrul Capitalei! A lovit o femeie cu mașina sa Range Rover! – Selecționerul Anghel Iordănescu are probleme. Fiul său mijlociu, Andrei Iordănescu, a făcut azi …]

Sport 0 Comentarii

Ce s-a întâmplat cu cele peste 270 de eleve răpite în Nigeria de Boko Haram

Ce s-a întâmplat cu cele peste 270 de eleve răpite în Nigeria de Boko Haram – În urmă cu doi ani, întreaga lume era șocată de acțiunile grupării teroriste Boko …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*