18 aprilie 2016 Comentarii 0

Se dă startul la Programul Rabla! Vezi de când!

Se dă startul la Programul Rabla! Vezi de când!

Programul Rabla pentru persoanele fizice va putea fi  accesat începând cu luna mai,spun surse din ministerul mediului,unde se lucrează de zor la ghidurile de finanțare.

Guvernul va aloca  pentru „Rabla” 2016 , 145 milioane de lei pentru scoaterea din circulaţie a aproximativ 20.000 de maşini vechi,plus alte 75 milioane de lei pentru achiziţia unor maşini noi electrice.

Mai mult,un beneficiar al Programului de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional va putea achiziţiona un autoturism nou în cadrul Programului de stimulare a cumpărării de autoturisme noi, folosind facilitatea acordată prin Programul de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional pentru justificarea achitării avansului de minimum 5% din preţul de achiziţie a noului autoturism.

Guvernul a stabilit că, pentru 2016, plafonul garanţiilor care pot fi emise în cadrul Programului “Prima maşină” este de 100 de milioane de lei din diferenţa neutilizată din plafonul alocat pentru 2015.

Prin Programul de stimulare a cumpărării de autoturisme noi, persoanele fizice beneficiază de garanţii guvernamentale la contractarea creditelor pentru achiziţionarea unui autovehicul nou al cărui preţ nu depăşeşte suma de 50.000 de lei, la care se adaugă TVA.

Post-ul Se dă startul la Programul Rabla! Vezi de când! apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Se dă startul la Programul Rabla! Vezi de când!

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Simona Halep joacă joi, de la ora 9.00, cu poloneza Agnieszka Radwanska, meciul decisiv pentru calificarea în semifinalele Turneului Campioanelor. Până atunci, postul care transmite meciurile din Asia a luat-o peste picior pe constănțeancă, prezentând, de mai multe ori, cadre apropiate cu bustul româncei!

Simona Halep joacă joi, de la ora 9.00, cu poloneza Agnieszka Radwanska, meciul decisiv pentru calificarea în semifinalele Turneului Campioanelor. Până atunci, postul care transmite meciurile din Asia a luat-o …]

Sport 0 Comentarii

Cum să conduci inteligent angajaţii cu mai multe abilităţi decât tine

Cum să conduci inteligent angajaţii cu mai multe abilităţi decât tine – Mai multe pe ejobs.ro Post-ul Cum să conduci inteligent angajaţii cu mai multe abilităţi decât tine apare prima …]

Andreea Bănică: ”M-am săturat să fiu întrebată: ai lentile? Ai silicoane? ”

Andreea Bănică: ”M-am săturat să fiu întrebată: ai lentile? Ai silicoane? ” – Andreea Bănică este una dintre cele mai iubite cântărețe de la noi și este în continuare foarte …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*