14 aprilie 2016 Comentarii 0

Se schimbă iar sistemul în Liga I? Ce s-a discutat în Adunarea Generală a LPF de joi

Se schimbă iar sistemul în Liga I? Ce s-a discutat în Adunarea Generală a LPF de joi

După doar un sezon în care s-a apelat la varianta play-off-ului şi play-out-ului, Liga 1 se pregăteşte să revină la un sistem cu 16 echipe, informează disgisport.ro, care citează surse din Adunarea Generală a LPF. În cadrul întâlnorii de joi a cluburilor de pe prima scenă a fotbalului din România, s-au discutat chestiuni legate de buget, de asigurările fotbaliştilor, dar mai important, despre posibilitatea ca Liga 1 să revină la un sistem cu 16 echipe.

Această chestiune nu a apărut pe „ordinea de zi”, despre ea discutându-se într-un cadru neoficial.

În ultimele luni mai mulţi conducători s-au arătat nemulţumiţi de sistem, cu precădere de înjumătăţirea punctelor în play-off.

La ieşirea din sediul Ligii, cei mai mulţi dintre conducători au refuzat să facă declaraţii, însă Narcis Răducan, preşedintele Pandurilor, a avut un discurs franc, aşa cum ne-a obişnuit. Acesta a recunoscut că s-a vorbit despre revenirea la sistemul cu 16 echipe, dar a menţionat că lucrurile nu sunt uşor de realizat. ”E foarte greu, trebuie să se ia în calcul şi problema televizărilor”, a spus oficialul gorjenilor.

Post-ul Se schimbă iar sistemul în Liga I? Ce s-a discutat în Adunarea Generală a LPF de joi apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Se schimbă iar sistemul în Liga I? Ce s-a discutat în Adunarea Generală a LPF de joi

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Adriana Bahmuţeanu, în lacrimi la căpătâiul lui Marian Dârţă: „Am trăit multe nebunii frumoase”

Adriana Bahmuţeanu, în lacrimi la căpătâiul lui Marian Dârţă: „Am trăit multe nebunii frumoase” – Adriana Bahmuţeanu, bună prietenă cu cel care a fost Marian Dârţă, a mers, miercuri, la …]

Sport 0 Comentarii

Mihai Leu vrea un Campionat Mondial de raliuri în România!

Mihai Leu vrea un Campionat Mondial de raliuri în România! – Fostul campion național de raliuri Mihai Leu a anunțat, joi, că intenționează să organizeze în câțiva ani o etapă …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*