7 mai 2016 Comentarii 0

Semifinala a doua „Românii au talent” şi-a desemnat câştigătorii. Ei sunt cei 3 concurenţi care merg în finală

Semifinala a doua „Românii au talent” şi-a desemnat câştigătorii. Ei sunt cei 3 concurenţi care merg în finală

Cea de a doua semifinală a concursului „Românii au talent” şi-a desemnat câştigătorii, în ediţia din 6 mai.

Cei trei concurenţi aleşi să meargă în finala Românii au talent sunt: Anisia Gafton, Nadia Buduruși și Florin Zgăvârdici, acompaniat de Constantin Bardan.

Anisia Gafton, prima aleasă să meargă în finală, a interpretat un număr de stand-up comedy, fiind prima femeie care are acest curaj, la Românii au talent, Nadia Buduruşi a imprsionat juriul cu un dans la bară, iar Florin Zgăvârdici a cântat acompaniat de Constantin Bardan.

După cele 5 semifinale, va urma marea finală a concursului, în care vor intra 15 concurenţi. Doar unul dintre ei va fi numit „Cel mai talentat român” şi va pleca acasă cu premiul cel mare, în valoare de 120.000 de euro.

Post-ul Semifinala a doua „Românii au talent” şi-a desemnat câştigătorii. Ei sunt cei 3 concurenţi care merg în finală apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Semifinala a doua „Românii au talent” şi-a desemnat câştigătorii. Ei sunt cei 3 concurenţi care merg în finală

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Nu e glumă: câinii de mingi reprezintă ultima inovație în tenisul mondial / VIDEO

Nu e glumă: câinii de mingi reprezintă ultima inovație în tenisul mondial / VIDEO – Organizatorii Open-ului Braziliei, care s-a disputat săptămâna trecută la Sao Paulo, i-au lăsat mască pe …]

Sport 0 Comentarii

BOMBĂ! FRF i-a eliminat pe răzvrătiții care și-au cerut primele de calificare la Euro! Pompiliu Popescu și masorii, dați afară de la echipa națională! Hexan era de 25 de ani la lot!

BOMBĂ! FRF i-a eliminat pe răzvrătiții care și-au cerut primele de calificare la Euro! Pompiliu Popescu și masorii, dați afară de la echipa națională! Hexan era de 25 de ani …]

Sport 0 Comentarii

Daniela Dodean i-a dus bebelușului său medalia de argint de la Europene / FOTO

Daniela Dodean i-a dus bebelușului său medalia de argint de la Europene / FOTO – Familia Dodean – Monteiro este în culmea fericirii. Jucătoarea de tenis de masă Daniela Dodean …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*