Senzațional: Ronnie O′Sullivan vrea să-și cumpere o casă în România!
4 aprilie 2016 Comentarii 0

Senzațional: Ronnie O′Sullivan vrea să-și cumpere o casă în România!

Senzațional: Ronnie O′Sullivan vrea să-și cumpere o casă în România!

Cele două zile Snooker Titans Trophy au oferit publicului iubitor de snooker șansa de a se bucura live de măiestria legendelor mondiale ale snookerului: Ronnie O’Sullivan, Mark Williams, Stephen Hendry și Jimmy White au scris istorie la Bucuresti în meciurile desfășurate pe 2 și 3 aprilie la Circul Globus din București.

Cele două finale au adus față în față mare parte din istoria acestui sport. Pentru locurile 3 și 4 au jucat Stephen Hendry și Jimmy White, cei doi evoluând până acum în patru finale de campionat mondial, toate fiind câștigate de Hendry, trei dintre ele chiar de ziua lui White.

În meciul al doilea al zilei, am avut o adevărată finală, mai actuală ca oricând: Ronnie O’Sullivan vs. Mark Williams, locul 5 mondial vs locul 15 mondial.

snooker1
snooker2
snooker3

Un real test pentru ambii jucători înaintea Campionatului Mondial de Snooker. Ronnie a condus cu 2-0, dar Williams a egalat rapid, s-a mers cap la cap până la 4/4, Williams închizând meciurile cu câteva bile de mare excepție spre marea bucurie a publicului. În final s-a impus Mark Williams cu 6-4, dar surpriza serii a venit de la Ronnie O’Sullivan care a anunțat că e foarte încântat de România și că are intenția să-și achiziționeze o casă aici.

Post-ul Senzațional: Ronnie O′Sullivan vrea să-și cumpere o casă în România! apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Senzațional: Ronnie O′Sullivan vrea să-și cumpere o casă în România!

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

”Canibalul” Luis Suarez revine în naționala Uruguayului într-un joc total cu Brazilia

”Canibalul” Luis Suarez revine în naționala Uruguayului într-un joc total cu Brazilia – Atacantul echipei FC Barcelona, Luis Suarez, așteapă cu nerăbdare ziua în care va putea îmbrăca din nou …]

Sport 0 Comentarii

FR Handbal a renunţat la ideea retragerii tricoului cu număr de la națională

FR Handbal a renunţat la ideea retragerii tricoului cu număr de la națională – FR Handbal a anunţat că tricoul cu numărul 10 al fostului internaţional Gheorghe Gruia, decedat în …]

Sport 0 Comentarii

A murit unul dintre cei mai tari impresari! Avea legături puternice cu Real Madrid și cu AC Milan

A murit unul dintre cei mai tari impresari! Avea legături puternice cu Real Madrid și cu AC Milan – La doar câteva ore după terminarea perioadei de transferuri în lume, …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*