24 aprilie 2016 Comentarii 0

Sfârșit tragic! Bătrână de 92 de ani, ucisă pentru 50 de lei și un telefon

Sfârșit tragic! Bătrână de 92 de ani, ucisă pentru 50 de lei și un telefon

Sfârșit cumplit pentru o bătrână în vârstă de 92 de ani, care locuia singură într-o casă din Bacău. Femeia a fost ucisă în bătaie de doi indivizi care au intrat peste ea în casă pentru a o jefui.

Cei doi criminali au pătruns în modesta locuință a bătrânei în miez de noapte, cu gândul să o jefuiască. Au lovit-o, i-au legat baticul la gură, după care unul dintre ei a imobilizat-o, scrie Deșteptarea. Loviturile i-au fost fatale bătrânei, iar când tâlharii au văzut că au omorât-o au fugit, însă nu înainte de a lua 50 de lei dintr-un sertar și telefonul mobil.

Vineri după-amiază, una dintre fiicele ei a venit în vizită și atunci a făcut macabra descoperire. Ușa de la intrare era forțată, toate lucrurile din cameră erau răvășite, iar mama ei zăcea fără suflare, cu un batic înfășurat în jurul gurii.

Femeia a sunat la 112, iar la fața locului a ajuns un echipaj medical, care nu a mai putut face altceva decât să constate decesul. Imediat, politiștii, coordonați de un procuror de la Parchetul Tribunalului Bacău, au împânzit zona, au discutat cu toți vecinii și au strâns probe pentru ale da de urmă criminalilor.

A doua zi dimineață, unul dintre suspecti, un tânar de 28 de ani din Bacău, s-a predat la poliție și l-a denunțat și pe amicul său alături de care a săvârșit fapta. Bărbatul a fost reținut după audieri, sub acuzatiile de omor calificat si tâlharie calificată. Azi dimineață, a fost prins și cel de-al doilea criminal.

Cei doi au mai fost condamnați în trecut de mai multe ori pentru furturi, însă individul capturat azi mai comis o crimă, în perioada în care era minor. El i-ar fi vândut batrânei, cu o zi inainte, o punga cu miez de nucă. A văzut unde ținea banii și așa i-a venit ideea să o jefuiască.

Foto: Deșteptarea

Post-ul Sfârșit tragic! Bătrână de 92 de ani, ucisă pentru 50 de lei și un telefon apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Sfârșit tragic! Bătrână de 92 de ani, ucisă pentru 50 de lei și un telefon

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Luis Enrique și-a anunțat absența de la gala în care se va decerna ”Balonul de Aur”

Luis Enrique și-a anunțat absența de la gala în care se va decerna ”Balonul de Aur” – Tehnicianul echipei FC Barcelona, Luis Enrique, a anunţat că nu va fi prezent, …]

Sport 0 Comentarii

Antrenor din Liga 2 bănuit de blaturi la pariuri, în cursa pentru Primărie! ”Vioară, Vioară, ești o comoară!”

Antrenor din Liga 2 bănuit de blaturi la pariuri, în cursa pentru Primărie! ”Vioară, Vioară, ești o comoară!” – Viorel Ion, antrenorul divizionarei secunde Gloriei Buzău (grupare aflată în pragul …]

Sport 0 Comentarii

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda au facut ANUNTUL de Paşte FIX la un an de la căsătorie

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda au facut ANUNTUL de Paşte FIX la un an de la căsătorie – Mai multe pe romaniatv.net Post-ul Gabriela Cristea şi Tavi Clonda au facut …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*