1 aprilie 2016 Comentarii 0

Și-a decapitat soția pentru că l-a înșelat pe Skype

Și-a decapitat soția pentru că l-a înșelat pe Skype

Un bărbat din Marea Britanie este acuzat că și-a ucis soția după ce a aflat că aceasta vorbește cu un alt bărbat pe Skype și chiar a făcut sex cu el. Britanicul și-a omorât soția cu o cruzime de nedescris. El a decapitat-o, apoi i-a lovit capul cu un ciocan și l-a aruncat la toaletă.

Cazul șocant a avut loc în aprilie 2014, însă aceste detalii terifiante au ieșit acum la iveală, în timpul procesului. Dempsey Nibbs, în vârstă de 69 de ani, a devenit extrem de gelos pe soția lor. Mariajul lor era pe ducă, iar cei doi dormeau în camere separate.

Bărbatul se transformase  într-un om foarte violent și chiar o apucase pe femeie de gât, după o ceartă aprinsă. În fața magistraților, colegii femeii au descris-o pe aceasta drept o persoană mereu bine-dispusă. “A spus că nu va putea să scape de soțul ei”, a mărturisit un coleg al femeii, în fața instanței. Aceasta ajunsese să fie atât de speriată de soțul ei, încât dormea cu un cuțit sub pernă.

Crima oripilantă a avut loc după o altă ceartă aprinsă. Femeia a recunoscut că s-a întâlnit cu alți bărbați și că vorbea cu altcineva, relatează metro.co.uk. Mai mult, ea i-a spus bărbatului că i-a arătat sânii bărbatului cu care vorbea pe Skype, ba chiar a făcut sex cu acesta, tot prin intermediul Skype.

Orbit de furie, bărbatul a decapitat-o și apoi a lovit-o cu un ciocan. Ulterior, el a scris un mesaj de adio pentru fiul lui, în vârstă de 30 de ani. A sunat autoritățile și a spus că a găsit două cadavre în casă. Apoi, a încercat să-și pună capăt zilelor, însă a fost salvat de paramedici.

În fața instanței, bărbatul a recunoscut crima odioasă, însă a spus că a acționat în legitimă apărare. Procesul este încă în desfășurare.

Foto: facebook.com

Post-ul Și-a decapitat soția pentru că l-a înșelat pe Skype apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Și-a decapitat soția pentru că l-a înșelat pe Skype

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Dramă în fotbal. A murit un marcator pur-sânge de la o echipă mare!

Dramă în fotbal. A murit un marcator pur-sânge de la o echipă mare! – Fotbalul din Spania este în doliu. Un nume uriaș a încetat azi din viață. Jose Luis …]

Sport 0 Comentarii

Fostul internațional englez John Barnes s-a făcut rapper. Negrilă l-a anihilat în ’85 / VIDEO

Fostul internațional englez John Barnes s-a făcut rapper. Negrilă l-a anihilat în ’85 / VIDEO – Fotbalul și muzica fac casă bună. O demonstrează din plin legenda echipei Liverpool John …]

Sport 0 Comentarii

Porumbelul fotbalist | VIDEO

Porumbelul fotbalist | VIDEO – Acest filmuleț este dedicat tuturor celor care credeau că le-au văzut pe toate până acum. Cine mișcă mingea aia? Să fie Superman? Să fie Messi? …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*