24 aprilie 2016 Comentarii 0

Și-a lipit două degete de la picioare și a rămas uimită. Trucul pe care trebuie să-l știe toate femeile

Și-a lipit două degete de la picioare și a rămas uimită. Trucul pe care trebuie să-l știe toate femeile

Noul mod de a purta pantofi face furori pe internet. Un sfat mai puțin convențional te poate ajuta să scapi de durerile de picioare, dacă porți pantofi cu toc înalt. Sau cel puțin așa susțin femeile care au încercat aceeastă metodă.

Cum se face

Trucul este simplu. E de ajuns să-ți lipești două degete de la fiecare picior, mai exact al doilea și al treilea, cu plasturi. Această metodă se presupune că ar ajuta la eliminarea durerii de picioare atunci când porți pantofi cu toc înalt. Mai ales atunci când aceștia sunt noi.

De asemenea, metoda este folosită și în cazul fracturii unuia dintre degete. Legarea de degetul vecin, cu ajutorul unei mici fașe elastice, face mai ușoară vindecarea, deoarece este redusă mobilitatea celui afectat.

Cum să lărgești pantofii noi din piele:

  • cu uscătorul de păr: încalță o pereche de șosete de lână, apoi pune-ți pantofii. Folosește aerul cald al uscătorului de păr pentru a ajuta pielea pantofilor să se muleze pe piciorul tău.
  • cu cremă (valabil pentru încălțăminte de vară, care se poartă cu piciorul gol): masează-ți picioarele cu cremă înainte de a te încălța. Te va ajuta să porți pantofii preferați fără dureri, plus că se vor lăsa pe măsură ce stai în ei.
  • în congelator: umple două pungi cu apă și pune câte una în fiecare pantof. Învelește pantofii în alte pungi și pune-i la congelator. Gheața care se va forma va ajuta la întinderea pielii și la lărgirea încălțărilor.

Alte trucuri legate de încălțăminte:

  • folosește pastă de dinți pentru a-ți albii pantofii.
  • curăță încălțămintea din piele cu spirt. Vei fi uimit câtă murdărie aveau.
  • curăță teneșii cu bicarbonat de sodiu. Vor mirosi la fel de bine ca atunci când i-ai cumpărat.
  • prepară o soluție din oțet și apă și șterge interiorul pantofilor. Mirosurile vor dispărea ca prin minune.
  • pune gel deodorant la călcâie sau pe orice altă zonă unde faci bătături. Acesta va forma o peliculă protectoare, nu mai faci bătături, iar pantofii vor mirosi frumos.

Post-ul Și-a lipit două degete de la picioare și a rămas uimită. Trucul pe care trebuie să-l știe toate femeile apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Și-a lipit două degete de la picioare și a rămas uimită. Trucul pe care trebuie să-l știe toate femeile

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Încă un gol pentru Adrian Mutu în India, încă o rușine! ”Briliantul” ajuns la 3 reușite pentru Pune City

Încă un gol pentru Adrian Mutu în India, încă o rușine! ”Briliantul” ajuns la 3 reușite pentru Pune City – Adrian Mutu a marcat, vineri, pentru Pune City, în eșecul …]

Sport 0 Comentarii

Brownies cu extra ciocolată

Brownies cu extra ciocolată – Citeşte mai departe pe elle.ro Post-ul Brownies cu extra ciocolată apare prima dată în Libertatea.ro. Sursa: SportNews – Brownies cu extra ciocolată The following …]

Şoţia omului de afaceri din Bistriţa, căutată de 3 zile, a fost găsită cu ajutorul scafandrilor

Şoţia omului de afaceri din Bistriţa, căutată de 3 zile, a fost găsită cu ajutorul scafandrilor – Soția unui om de afaceri din Piatra Neamț, dată dispărută pe 12 aprilie, …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*