Simona Halep, în picaj: ”În acest moment, sunt 50 de jucătoare care o pot bate!” / EXCLUSIV
22 aprilie 2016 Comentarii 0

Simona Halep, în picaj: ”În acest moment, sunt 50 de jucătoare care o pot bate!” / EXCLUSIV

Simona Halep, în picaj: ”În acest moment, sunt 50 de jucătoare care o pot bate!” / EXCLUSIV

Simona Halep (24 de ani) se află acum într-un moment greu al carierei. După ce, la începutul anului, era pe locul 2 WTA, acum sportiva din Constanța va ajunge pe opt în lume.

Iar căderea pare că nu se mai oprește, prin evoluția din ultimul timp, care a culminat cu eliminarea de la Stuttgart de către nemțoaica Laura Siegemund (28 de ani, 71 WTA), Simona pare o pradă ușoară pentru orice adversară. Astfel, actualul număr 6 WTA ar putea ieși, într-o lună, chiar și din top zece mondial! Un adevărat dezastru căruia Halep nu pare a-i găsi antidotul.

”Din păcate, Simona continuă să se afle în picaj. Asta pentru că bagajul tehnico-tactic pe care-l prezintă nu este suficient pentru o jucătoare de top 5 mondial. Mă refer aici la serviciu, la lovitura de dreapta, la faptul că este prea defensivă și că, în ultimul timp, în lipsa rezultatelor, a devenit fricoasă în joc”, a declarat, ieri, pentru Libertatea, Mihai Rusu.

Fostul tenismen crede că această cădere a Simonei este în strânsă legătură cu viața particulară a sportivei noastre.

”În comparație cu 2014, remarc la Simona o schimbare a stilului de viață. Trăiește acum o viață de ”big star”, parcă ar fi încă pe locul 2 în lume. Dacă nu-și revine, poate ajunge mult mai jos în topul WTA”, ne-a precizat analistul sportiv.

Fostul tenismen, stabilit în Germania, a continuat, pentru Libertatea, radiografia ”la sânge” a Simonei: ”În acest moment, sunt 50 de jucătoare care o pot bate pe Simona! Asta pentru că adversarele i-au pierdut respectul, nu le mai e frică de ea.  Atâtea înfrângeri au pus-o pe Simona în postura de a-i fi frică de orice joc. Cedează ușor nervos, parcă nu se mai poate concentra ca lumea”.

Mihai Rusu

Mihai Rusu a conchis: ”Halep este într-o situație grea, trebuie ajutată. Este o introvertită, are nevoie de un psiholog căruia să-i spună ce o doare, ce nu merge, ce ar vrea să facă. Altfel, în ritmul ăsta, poate ieși rapid și din top zece mondial. Poate cădea pe 16 WTA fără să-și dea seama”.

Post-ul Simona Halep, în picaj: ”În acest moment, sunt 50 de jucătoare care o pot bate!” / EXCLUSIV apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Simona Halep, în picaj: ”În acest moment, sunt 50 de jucătoare care o pot bate!” / EXCLUSIV

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Turneul Campionilor, semifinale, dublu (sâmbătă). ^Ora 14.00: Mergea/ Bopanna – Dodig/ Melo. Ora 20.00: Tecău/ Rojer – Bryan/ Bryan

Turneul Campionilor, semifinale, dublu (sâmbătă). ^Ora 14.00: Mergea/ Bopanna – Dodig/ Melo. Ora 20.00: Tecău/ Rojer – Bryan/ Bryan – Perechea Florin Mergea/Rohan Bopanna (România/India, nr. 8) şi echipa Horia …]

Sport 0 Comentarii

Al treilea luptător român calificat la Olimpiada de la Rio

Al treilea luptător român calificat la Olimpiada de la Rio – Sportivul român Ion Iulian Panait a câștigat categoria 66 kg (greco-romane), vineri, la turneul preolimpic de la Ulan Bator …]

Rar o vezi așa! Cum arată Carmen Harra în costum de baie

Rar o vezi așa! Cum arată Carmen Harra în costum de baie – Vizionara Carmen Harra s-a afișat în fața fanilor ei de pe internet așa cum rar poate fi …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*