Simona Halep se descurcă foarte bine la volan. Imagini inedite cu numărul 6 mondial | VIDEO
24 aprilie 2016 Comentarii 0

Simona Halep se descurcă foarte bine la volan. Imagini inedite cu numărul 6 mondial | VIDEO

Simona Halep se descurcă foarte bine la volan. Imagini inedite cu numărul 6 mondial | VIDEO

Simona Halep (6 WTA) a încheiat repede conturile cu turneul de la Stuttgart, dar cu toate astea a avut timp să le facă organizatorilor o demonstrație de drive-test cu un 911 Carrera.

Jucătoarea din Constanța s-a descurtat excelent la ”Parking Challenge”, provocarea lansată de sponsorul turneului pentru jucătoarele participante.

Halep a încheiat circuitul în 2 minute si 22 de secunde. Romanca a trecut prin mai multe probe: mers printre jaloane, parcări, pigmentate cu lovituri cu racheta de tenis la țintă.

Simona, eliminată din turul 2 la Stuttgart, de Laura Siegmund, 1-6, 2-6, va coborî de luni pe locul 7 WTA.

Cge-k3zWQAE0h
Cge-kCkWsAAn3
Cge-lnZWwAA-T

 

Post-ul Simona Halep se descurcă foarte bine la volan. Imagini inedite cu numărul 6 mondial | VIDEO apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Simona Halep se descurcă foarte bine la volan. Imagini inedite cu numărul 6 mondial | VIDEO

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Cupa Mondială de Rugby: Noua Zeelandă a surclasat Franța, în ”sferturi”

Cupa Mondială de Rugby: Noua Zeelandă a surclasat Franța, în ”sferturi” – Reprezentativa Noii Zeelande a surclasat formația Franței cu scorul de 62-13 (29-13), sâmbătă seara, pe Millennium Stadium din …]

Sport 0 Comentarii

N-are licență de antrenor, dar are tupeu cât cuprinde! Stelistul Mirel Rădoi se ia în gură și cu generalii: ^”Arătați actele! Ce aveți voi? Eu când am luptat pentru echipă nu am făcut-o pentru generali sau Armată”

N-are licență de antrenor, dar are tupeu cât cuprinde! Stelistul Mirel Rădoi se ia în gură și cu generalii: ^”Arătați actele! Ce aveți voi? Eu când am luptat pentru echipă …]

Sport 0 Comentarii

Austriacul Felix Leitner a cucerit al doilea titlu la Mondialele de juniori de la Cheile Grădiștei. Românul Gego – pe 35

Austriacul Felix Leitner a cucerit al doilea titlu la Mondialele de juniori de la Cheile Grădiștei. Românul Gego – pe 35 – Sportivul austriac Felix Leitner a cucerit medalia de …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*