Smiley, fără plete? Cum arată acum artistul: ”Tuns pari și mai tânăr” | FOTO
29 aprilie 2016 Comentarii 0

Smiley, fără plete? Cum arată acum artistul: ”Tuns pari și mai tânăr” | FOTO

Smiley, fără plete? Cum arată acum artistul: ”Tuns pari și mai tânăr” | FOTO

Smiley și-a făcut fanii curioși. El a postat în ultimele zile mai multe imagini în care pare să nu mai aibă părul așa de lung. Mesajele au curs cu sutele, toți întrebându-l dacă chiar s-a tuns și spunându-i că arată mult mai bine fără plete.

Artistul a postat pe pagina sa de Facebook, unde are peste 3 milioane de fani, două imagini care îl înfățișează cu un look schimbat. Faptul că s-a tuns nu reprezintă însă o certitudine, existând și posibilitatea să aibă părul prins, așa că fanii nu au mai contenit cu întrebările.

smiley_pavel

”Te-ai tuns sau mi se pare ? Tu ești talentat, frumușel li simpatic oricum, dar tuns pari și mai tânăr și nici nu se mai ia lumea de tine! Ptiu, să nu te deochi!”, a scris unul dintre fanii lui Smiley.

Totuși, misterul va fi spulberat în seara aceasta, când Smiley va apărea alături de Pavel Bartoș la ”Românii au talent”, în ediția care va fi live.

smiley

 

Post-ul Smiley, fără plete? Cum arată acum artistul: ”Tuns pari și mai tânăr” | FOTO apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Smiley, fără plete? Cum arată acum artistul: ”Tuns pari și mai tânăr” | FOTO

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Spectacol în ultimul meci din Liga 2. Bacăul a marcat de două ori în 30 de secunde și a câștigat la Farul!

Spectacol în ultimul meci din Liga 2. Bacăul a marcat de două ori în 30 de secunde și a câștigat la Farul! – Ultimul meci al etapei cu numărul 22 …]

Sport 0 Comentarii

Cabral, scos din sărite de „ciorditorii de accidente”: „N-am milă pentru animalele astea”

Cabral, scos din sărite de „ciorditorii de accidente”: „N-am milă pentru animalele astea” – Un accident cumplit a avut loc, astăzi (5 aprilie), în Capitală, după ce un autoturism a …]

Sport 0 Comentarii

Handbalistele, recompensate de COSR pentru calificarea la Rio

Handbalistele, recompensate de COSR pentru calificarea la Rio – Comitetul Olimpic și Sportiv Român a anunțat marți, printr-un comunicat, că va premia fiecare componentă a echipei naționale feminine de handbal a …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*