Snooker. Eurosport transmite turneul de la Sheffield (16 aprilie – 2 mai). Vin cei mai buni jucători ai momentului
14 aprilie 2016 Comentarii 0

Snooker. Eurosport transmite turneul de la Sheffield (16 aprilie – 2 mai). Vin cei mai buni jucători ai momentului

Snooker. Eurosport transmite turneul de la Sheffield (16 aprilie – 2 mai). Vin cei mai buni jucători ai momentului

Crucible Theatre este gazda Campionatului Mondial de snooker încă din 1977 însă trebuie spus faptul că turneul are o istorie mult mai veche desfășurându-se pentru prima oară tocmai în 1927. Joe Davis rămâne campionul cu cele mai multe titluri (15, strânse în perioada 1927 – 1946) în timp ce Anglia este țara unde au mers cele mai multe trofee (51).

Cele 7 campionate câștigate în perioada 1990 – 1999 l-au transformat pe Stephen Hendry într-un adevărat idol al actualei generații, una care și-a mutat apoi atenția asupra lui Ronnie O’Sullivan, englezul care s-a impus la rându-i de 5 ori la The Crucible. Astăzi, mondialul de snooker beneficiază de premii de peste 1,5 milioane de lire sterline, învingătorului revenindu-i 330 de mii.

Stuart Bingham este deținătorul trofeului după o finală câștigată cu 18-15 în fața lui Shaun Murphy. În 2015, Bingham pornea turneul final de pe locul 10 mondial și avea să treacă în sferturile de finală de Ronnie O’Sullivan cu 13-9 și apoi de Judd Trump în semifinale cu 17-16.

Alături de campionul în exercițiu vor veni la Sheffield cei mai buni jucători ai momentului. Nu vor lipsi Ronnie O’Sullivan, Judd Trump, Neil Robertson, Shaun Murphy, Mark Allen sau liderul clasamentului Mark Selby. Cu toții vor putea fi văzuți în transmisiunile Live de pe canalele Eurosport, dar și online pe Eurosport Player.

Seria transmisiunilor în direct de la The Crucible începe sâmbătă, 16 aprilie, de la ora 12.00, pe Eurosport 2, pentru ca seara, de la ora 21.00, să ne mutăm pe Eurosport 1. Dacă în prima săptămână cele două sesiuni pot fi urmărite Live pe Eurosport 1 de la orele 12.00 respectiv 21.00, punctul culminant va fi atins în zilele de 1 și 2 mai, atunci când vom urmări marea finală de la Sheffield, de la orele 16.00 și 21.00.
LOGO487801553

Post-ul Snooker. Eurosport transmite turneul de la Sheffield (16 aprilie – 2 mai). Vin cei mai buni jucători ai momentului apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Snooker. Eurosport transmite turneul de la Sheffield (16 aprilie – 2 mai). Vin cei mai buni jucători ai momentului

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Meciul Barca – Espanyol 4-1 s-a lăsat cu incidente la vestiare. ^Luis Enrique l-a ironizat pe Gâlcă: ”Să jucăm fotbal, nu fotbal american”

Meciul Barca – Espanyol 4-1 s-a lăsat cu incidente la vestiare. ^Luis Enrique l-a ironizat pe Gâlcă: ”Să jucăm fotbal, nu fotbal american” – Meciul FC Barcelona – Espanyol (4-1), …]

Sport 0 Comentarii

Un pilot nord-irlandez, cel mai rapid la Raliul Monte Carlo

Un pilot nord-irlandez, cel mai rapid la Raliul Monte Carlo – Pilotul nord-irlandez Kris Meeke (Citroen) a semnat cel mai bun timp în ultima sesiune de teste (“shakedown”) a celei …]

Sport 0 Comentarii

Simona Halep a scăpat de o adversară teribilă la Doha

Simona Halep a scăpat de o adversară teribilă la Doha – Jucătoarea rusă de tenis Maria Șarapova a declarat forfait pentru turneul de la Doha, de categoria WTA Premier 5, …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*