18 aprilie 2016 Comentarii 0

Şoc: Gheorghe Hagi a renunţat la funcţia de antrenor al echipei Viitorul!

Şoc: Gheorghe Hagi a renunţat la funcţia de antrenor al echipei Viitorul!

Numele lui Gheorghe Hagi nu apare pe foaia de joc a meciului pe care echipa lui, Viitorul Constanţa, îl dispută în această seară la Ovidiu, în compania lui Pandurii Tg. Jiu (ora 20.30, Digi, Dolce, Look), în etapa a 7-a din play-off-ul Ligii 1.

Site-ul digisport.ro, care a publicat informaţia, susţine că antrenorul oficial al Viitorului este Cătălin Anghel şi că Gheorghe Hagi nu a oferit explicaţii pentru această decizie.

Fostul mare fotbalist român s-a declarat de mai multe ori dezamăgit în ultima vreme, atât de prestaţiile arbitrilor cât de şi de evoluţiile din play-off ale echipei pe care o patronează şi pe care a antrenat-o.

Reticent la începutul stagiunii, Gheorghe Hagi începuse să vorbească de titlu de campion spre finalul sezonului regular, când Viitorul juca spectaculos şi eficient. Ulterior, optimisul „Regelui” s-a diminuat din cauza evoluţiilor slabe ale elevilor săi.

Post-ul Şoc: Gheorghe Hagi a renunţat la funcţia de antrenor al echipei Viitorul! apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Şoc: Gheorghe Hagi a renunţat la funcţia de antrenor al echipei Viitorul!

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Oare câte vieți are? O pisică a supraviețuit după ce a fost împușcată de 30 de ori

Oare câte vieți are? O pisică a supraviețuit după ce a fost împușcată de 30 de ori – Puss-Puss, o pisicuță de trei ani a unei familii din Essex, Marea …]

Sport 0 Comentarii

Simona Halep nu dezarmează și privește înainte cu optimism: ”Big smiles, cause we love what we do”

Simona Halep nu dezarmează și privește înainte cu optimism: ”Big smiles, cause we love what we do” – Simona Halep (23 de ani, locul 2 WTA) a ratat o șansă …]

Sport 0 Comentarii

Belgia va ocupa locul 1 în clasamentul FIFA din 5 noiembrie

Belgia va ocupa locul 1 în clasamentul FIFA din 5 noiembrie – Reprezentativa Belgiei va ocupa locul 1 în clasamentul FIFA, care va fi dat publicităţii la 5 noiembrie, în …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*