Șoc în sportul românesc! O atletă cunoscută, dopată cu Meldonium – ”drogul” Mariei Sharapova
11 aprilie 2016 Comentarii 0

Șoc în sportul românesc! O atletă cunoscută, dopată cu Meldonium – ”drogul” Mariei Sharapova

Șoc în sportul românesc! O atletă cunoscută, dopată cu Meldonium – ”drogul” Mariei Sharapova

Mirela Lavric (25 de ani, foto dreapta) a fost depistată pozitiv la Meldonium, la Campionatul Mondial de sală de la Portland, din luna martie.

După ce jucătoarea de tenis Maria Sharapova a anunţat că a folosit la Australian Open substanţa introdusă de Agenţia Mondială Antidoping (WADA) pe lista interzisă doar de la 1 ianuarie 2016, şi sportul românesc este afectat de ”bucuclaşul” medicament.

Conform ProSport, Mirela Lavric, una dintre cele mai valoroase atlete ale României, a fost depistată pozitiv în martie, la Portland.

La competiţia respectivă, Lavric a cucerit bronzul la proba de 4X400m, alături de Bianca Răzor, Adelina Pastor şi Andrea Miklos. Cel mai probabil, medalia cucerită la competiţia indoor din Statele Unite va fi pierdută.
12986364_1056226124435490_2085843617_o

„Deocamdată, nu ştiu nimic oficial. Nu am ce să spun mai mult”, a comentat pentru sursa citată Viorica Pintilie, antrenoarea Mirelei.

De menţionat faptul că toţi sportivii care au fost depistaţi pozitiv la Meldonium au fost suspendaţi provizoriu, WADA dorind să facă o serie de studii suplimentare, printre care cel cu privire la perioada în care substanţa este eliminată din corp.

Specialistă a probelor de 400 metri şi 800 metri, Lavric reuşise să vină a 8-a la Europeanul de anul trecut, după ce la Jocurile Francofoniei cucerise două medalii de aur.

 

Post-ul Șoc în sportul românesc! O atletă cunoscută, dopată cu Meldonium – ”drogul” Mariei Sharapova apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Șoc în sportul românesc! O atletă cunoscută, dopată cu Meldonium – ”drogul” Mariei Sharapova

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

George Copos a scăpat Rapid de datoria către clubul pe care l-a păstorit 20 de ani

George Copos a scăpat Rapid de datoria către clubul pe care l-a păstorit 20 de ani – Clubul Rapid spera să obțină de la George Copos o importantă sumă de …]

9 exemple de persoane care au interpretat instrucțiunile greșit

9 exemple de persoane care au interpretat instrucțiunile greșit – Asta dacă putem considera că “prea corect” este considerat greșit. În orice caz, iată ce se întâmplă când unii aleg …]

Sport 0 Comentarii

Dinamo şi-a luat fundaş stânga. “Fizic e peste toţi care au venit”

Dinamo şi-a luat fundaş stânga. “Fizic e peste toţi care au venit” – Dinamo este în insolvenţã, dar a mai perfectat un transfer. Formaţia pregãtitã de Mircea Rednic s-a întãrit …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*