Șoc la Hollywood! Julia Roberts, mamă la 48 de ani? Actrița ar fi însărcinată cu al patrulea copil!
21 aprilie 2016 Comentarii 0

Șoc la Hollywood! Julia Roberts, mamă la 48 de ani? Actrița ar fi însărcinată cu al patrulea copil!

Șoc la Hollywood! Julia Roberts, mamă la 48 de ani? Actrița ar fi însărcinată cu al patrulea copil!

Revista americană Star susține că Julia Roberts ar fi rămas însărcinată din nou, în încercarea disperată de a-și salva mariajul cu Danny Moder.

Potrivit publicației menționate, actrița, în vârstă de 48 de ani, s-a declarat și ea șocată de marea veste, spunând că nu se aștepta să mai devină mamă la o vârstă atât de înaintată, fiind un adevărat miracol. Cu toate acestea, jurnaliștii spun că acest copil i-ar putea salva căsnicia Juliei cu Danny Moder (47 de ani), având în vedere că aceștia se află de câțiva ani la doar un pas de divorț. Se pare că aceasta ar fi gravidă în două luni.

„Julia nu și-ar fi închipuit nici în cele mai îndepărtate vise ale ei că va fi însărcinată la 48 de ani. Ea și Dani ar trebui să ia acest lucru ca un semn că trebuie să-și salveze mariajul”, a declarat un prieten apropiat al cuplului. În plus, știrea vine la scurt timp după ce Julia și soțul ei au anunțat că au decis să facă tot ce le stă în putință pentru a-și salva căsnicia.

Exclusive... Julia Roberts & Daniel Moder Share A Kiss At Their Sons Soccer Game
Căsătorită din 2002 cu Danny Moder, Julia Roberts are trei copii, gemenii în vârstă de 11 ani, Hazel și Phinnaeues, și un băiețel de 8 ani, Henry.

Post-ul Șoc la Hollywood! Julia Roberts, mamă la 48 de ani? Actrița ar fi însărcinată cu al patrulea copil! apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Șoc la Hollywood! Julia Roberts, mamă la 48 de ani? Actrița ar fi însărcinată cu al patrulea copil!

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Nicușor Stanciu, noua senzație a echipei naționale de fotbal a României, joacă pentru bunica lui, care-l veghează din Ceruri. Stelistul trăiește cu un mare regret

Nicușor Stanciu, noua senzație a echipei naționale de fotbal a României, joacă pentru bunica lui, care-l veghează din Ceruri. Stelistul trăiește cu un mare regret – Stelistul Nicolae Stanciu este …]

Alina Chivulescu, despre hainele… fistichii purtate în «Las Fierbinţi»: «Dezmăţ total»

Alina Chivulescu, despre hainele… fistichii purtate în «Las Fierbinţi»: «Dezmăţ total» – Sigur te-ai întrebat măcar o dată, dacă urmăreşti “Las Fierbinţi”, unde naiba găseşte echipa serialului hainele cu care …]

Sport 0 Comentarii

Minifotbalul lui Răzvan Burleanu, recunoscut ca disciplină sportivă de MTS

Minifotbalul lui Răzvan Burleanu, recunoscut ca disciplină sportivă de MTS – Minifotbalul, sportul care a adus în România nu mai puțin de șase titluri europene, și-a îndeplinit unul dintre principalele …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*