12 aprilie 2016 Comentarii 0

ȘOCANT! O fetiță de numai 5 ani, violată de concubinul mamei

ȘOCANT! O fetiță de numai 5 ani, violată de concubinul mamei

O fetiță de numai 5 ani, dintr-o localitate din Ilfov, a fost violată de mai multe ori, de concubinul mamei ei. Coșmarul copilei a luat sfârșit abia zilele trecute, când femeia a aflat despre orori și și-a reclamat iubitul la poliție.

Agresorul, un bărbat în vârstă de 32 de ani, venea frecvent acasă la iubita lui, care locuia împreună cu cei trei copii ai ei, potrivit romaniatv.ro. Din ianuarie şi până în aprilie, micuţa a fost violată chiar de faţă cu fraţii săi de 8, respectiv 11 ani. Mai mult, se pare că mama micuţilor ar fi întreţinut raporturi sexuale cu bărbatul chiar de faţă cu copiii ei.

Vecinii au rămas şocaţi când au auzit de gestul pe care l-a făcut, mai ales că în sat era cunoscut ca fiind un om cumsecade. În ceea ce priveşte mama copiilor, vecinii spun că aceasta trăia cu mai mulţi bărbaţi şi că era mai tot timpul sub influenţa alcoolului.

Cu toate acestea, femeia a fost cea care a depus plângerea împotriva bărbatului. Acesta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Post-ul ȘOCANT! O fetiță de numai 5 ani, violată de concubinul mamei apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – ȘOCANT! O fetiță de numai 5 ani, violată de concubinul mamei

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Steaua CSM EximBank, victoria mare în Eurocup, 81-75 cu Buducnost. Gestul galeriei steliste

Steaua CSM EximBank, victoria mare în Eurocup, 81-75 cu Buducnost. Gestul galeriei steliste – ACTUALIZARE / Steaua CSM Eximbank București a reușit a doua sa victorie în Grupa D a FIBA …]

Sport 0 Comentarii

Atac armat în Massachusetts. Doi oameni au murit și alți doi au fost răniți

Atac armat în Massachusetts. Doi oameni au murit și alți doi au fost răniți – Atac armat în statul american Massachusetts, unde un bărbat a înjunghiat patru persoane, dintre care …]

Sport 0 Comentarii

Alertă de gradul “0”. Rusia, în pericol să nu aibă atleţi la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro

Alertă de gradul “0”. Rusia, în pericol să nu aibă atleţi la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro – Federația internațională de atletism (IAAF) a anunțat vineri menținerea suspendării …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*