3 aprilie 2016 Comentarii 0

Șocant! Și-a ucis fiul pentru că acesta era homosexual

Șocant! Și-a ucis fiul pentru că acesta era homosexual

Un bărbat din Los Angeles este acuzat că și-a împușcat fiul de 29 de ani, deoarce acesta era homosexual. Bărbatul l-a amenințat de mai multe ori că îl va omorî din cauza orientării sexuale.

Amir Issa, în vârstă de 29 de ani, a fost împușcat mortal chiar în fața case. Tatăl lui, Shehada Issa, în vârstă de 69 de ani, a fost arestat pentru moartea acestuia. Autoritățile au însă multe necunoscute în acest caz. Mai exact, încearcă să stabilească cine este responsabil de o altă crimă, mama băiatului a fost înjunghiată de mai multe ori în locuință. Astfel, bărbatul arestat susține că și-a împușcat fiul în legitimă apărare, după ce a cadavrul soției în locuință. Procurorii susțin însă altceva.

“Crima a fost comisă din cauza orientării sexuale a victimei”, a declarat un procuror, potrivit The Telegraph.

Polițiștii nu au dat însă prea multe detalii despre amenințările pe care bărbatul le-a făcut împotriva fiului său pentru că acesta era homosexual.

Shehada  Issa a fost arestat la fața locului, după ce a recunoscut că și-a împușcat fiul.

“A susținut că acesta era înarmat cu un cuțit, însă nu a fost găsit niciun cuțit”, a spus un detectiv. Bărbatul și-a împușcat fiul în abdomen și în față, mai scrie sursa citată.

Autoritățile susțin, totodată, că părinții băiatului îl goniseră de acasă după ce au aflat despre orientarea sa sexuală. Mai mult, tatăl și fiul s-au certat de mai multe ori în public. Shehada Issa este acum în spatele gratiilor, riscând închisoare pe viață dacă va fi găsit vinovat.

 

 

Post-ul Șocant! Și-a ucis fiul pentru că acesta era homosexual apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Șocant! Și-a ucis fiul pentru că acesta era homosexual

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Costel Gâlcă, reconfirmat de patronul chinez, printr-o masă la restaurant

Costel Gâlcă, reconfirmat de patronul chinez, printr-o masă la restaurant – Costel Gâlcă a fost reconfirmat la Espanyol. Antrenorul român se bucură în continuare de încrederea patronului chinez Chen Yansheng. Prezent …]

Sport 0 Comentarii

Vremea însorită este tocmai bună pentru ca fetele să facă niște jonglerii cu mingea pe plajă

Vremea însorită este tocmai bună pentru ca fetele să facă niște jonglerii cu mingea pe plajă – Se spune că iarna nu-i ca vara, dar, uite, că se mai întâmplă …]

Sport 0 Comentarii

Meciuri tari în Franța. Derby-ul Coastei de Azur, duel ”greu” la St. Etienne / VIDEO

Meciuri tari în Franța. Derby-ul Coastei de Azur, duel ”greu” la St. Etienne / VIDEO – Partide tari, duminică, în runda a 26-a din Franța. Se disting derby-ul Coastei de …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*