Warning: DOMDocument::loadXML(): Start tag expected, '<' not found in Entity, line: 1 in /home/stiriab/public_html/extensii/seo/modules/title_meta_format/init.social.php on line 481
10 mai 2016 Comentarii 0

Șomerul Mirel Rădoi a rămas același tip sobru: „Eu nu mă joc cu cuvintele, nu-mi place să fac caterincă”

Șomerul Mirel Rădoi a rămas același tip sobru: „Eu nu mă joc cu cuvintele, nu-mi place să fac caterincă”

Mirel Rădoi (35 de ani), liber de contract după ce a fot alungat de pe banca tehnică a echipei Steaua, a fost prezent, luni seară, la evenimentul caritabil ”Uniţi pentru Mihai Neşu”.

„Le-am spus colegilor mei că nu ştiu dacă noi vom ajunge la vârsta celor din 86 să ne mişcăm aşa. Mă bucur că sunt nişte oameni extraordinari. Nu vreau să mă implic în vreo parte sau alta, dar eu zic că emblema aceasta va fi emblematică. Indiferent de denumirea echipei, pentru mine va rămâne Steaua. Eu am jucat pentru Steaua şi pentru mine rămâne Steaua.

Nu au nicio importanţă pentru mine alte denumiri, FCSB sau CSA, pentru mine nu au mare importanţă. Nu am de gând să revin pe teren, eu nu mă joc cu cuvintele, nu-mi place să fac caterincă, dacă am spus că m-am retras, m-am retras. Şi încă nu am arătat tot, puteam mai mult în această sear.

Mă bucur că au venit aceşti oameni şi că îi dau forţă să fie cât mai pozitiv în lupta lui. Cu siguranţă atât noi şi prietenii noştri vom încerca să strângem aceste fonduri de care Mihai are envoie. Dar Mihai nu ştiu nici acum dacă a acceptat, noi ştiam ce probleme financiare are. Numai tratamentul pe 3 luni costă 45.000 de euro, doctorii i-au spus să stea acolo pentru că drumul epuizează jumătate din tratamentul pe care îl face.

Pentru el e epuizant şi drumul pe care îl face. Vom încerca în fiecare an să găsim câte o soluţie. Eram bucuroşi şi dacă veneau 100 de oameni, dar asta însemnă că Mihai a însemnat ceva în sport. Sperăm ca la anul să facem acest eveniment pe Arena Naţională. Vom încerca să facem meciuri cu alte echipe, azi mi-a dat cineva o idee să jucăm cu Utrecht, fosta echipă a lui Neşu. O să vedem şi în funcţie de programul coechipierilor. Cred că era bine dacă ar fi fost cineva şi din actuala echipă dar nu ştiu dacă s-a trimis o invitaţie, depinde şi de program”, a spus Rădoi.


Pentru Steaua 2006 au jucat:
George Ogăraru, Cornel Cernea, Petre Marin, Sorin Ghionea, Dorin Goian, Sorin Paraschiv, Florin Lovin, Daniel Opriţa, Bănel Nicoliţă, Gabriel Boştină, Adrian Neaga, Victoraş Iacob, Nicolae Dică şi Mirel Rădoi. Antrenor: Oleg Protasov


Pentru Steaua 1986 au evoluat:
Helmuth Duckadam, Daniel Gherasim, Ilie Bărbulescu, Adrian Bumbescu, Miodrag Belodedici, Mihail Majearu, Gavril Balint, Iosif Rotariu, Daniel Prodan, Marin Radu II, Iulian Miu, Cristian Ciocoiu, Marian Aliuţă, Alin Stoica, Tudorel Stoica, Antrenor Anghel Iordănescu.

Post-ul Șomerul Mirel Rădoi a rămas același tip sobru: „Eu nu mă joc cu cuvintele, nu-mi place să fac caterincă” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Șomerul Mirel Rădoi a rămas același tip sobru: „Eu nu mă joc cu cuvintele, nu-mi place să fac caterincă”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Liga 1, etapa a 6-a, play-out: FC Botoşani – CSMS Iaşi (ora 18.00, Digi, Dolce, Look)

Liga 1, etapa a 6-a, play-out: FC Botoşani – CSMS Iaşi (ora 18.00, Digi, Dolce, Look) – Liga 1 FC Botoşani – CSMS Iaşi 0-0 / LIVE (ora 18.00, Digi, Dolce, …]

Sport 0 Comentarii

De ce n-a mai ajuns Paul Anton la Steaua. Rădoi: ”Băi, băiete, tu n-ai personalitate?”

De ce n-a mai ajuns Paul Anton la Steaua. Rădoi: ”Băi, băiete, tu n-ai personalitate?” – Paul Anton (24 de ani) a ajuns la Dinamo, după ce Steaua se afla …]

Sport 0 Comentarii

A încetat din viață Petru Fuchs, unul dintre cei mai importanți ziariști de sport din Vestul țării. Răpus de o boală incurabilă

A încetat din viață Petru Fuchs, unul dintre cei mai importanți ziariști de sport din Vestul țării. Răpus de o boală incurabilă – Ziaristul Răzvan Toma a anunțat că blogul …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*