Somnoroase “păsărele”, pe case se adună! FOTO în articol
7 aprilie 2016 Comentarii 0

Somnoroase “păsărele”, pe case se adună! FOTO în articol

Somnoroase “păsărele”, pe case se adună! FOTO în articol

Pauza de somn este o meteahnă cunoscută a muncitorilor români, iar imaginile surprinse în Bucureşti sau la Timişoara în ultimele două zile ne demonstrează încă o dată, dacă mai era nevoie, acest lucru.

Cât de mult contează pauza de somn pentru muncitorii din România? Foarte mult, pare să fie răspunsul corect, atâta timp cât două zile la rând, în Bucureşti şi Timişoara, mai mulţi bărbaţi care “lucrau” la reabilitarea unei clădiri sau a unui teren de sport au fost surprinşi…şomând la locul de muncă.

Astăzi, în Bucureşti, în plină zi, doi muncitori nu s-a speriat de faptul că lucrează la înălţime, pe o clădire, şi au ales să tragă o porţie de somn chiar pe acoperişul casei. Libertatea i-a surprins însă şi vă prezintă poza, poate data viitoare îi recunoaşteţi şi nu îi contractaţi pentru lucrări în timpul cărora muncitorii aleg să doarmă pe banii dumneavosatră.

dorei piata amzei

Miercuri, şi la Timişoara doi muncitori au fost surprinși de un cetăţean în timp ce își făceau siesta pe terenul de sport din curtea Liceului Calderon, aflat în plin proces de reabilitare, fotografia fiind publicată pe o reţea de socializare.

dorei

Post-ul Somnoroase “păsărele”, pe case se adună! FOTO în articol apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Somnoroase “păsărele”, pe case se adună! FOTO în articol

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Un fotbalist de la Leicester a primit o amenințare teribilă: ”O s-o violăm pe fiica ta în vârstă de 5 ani!” VIDEO

Un fotbalist de la Leicester a primit o amenințare teribilă: ”O s-o violăm pe fiica ta în vârstă de 5 ani!” VIDEO – Leicester se pregătește să ia titlul în …]

Prietenie inedită la o fermă din Marea Britanie! Un labrador a adoptat un miel! Imagini adorabile| GALERIE FOTO

Prietenie inedită la o fermă din Marea Britanie! Un labrador a adoptat un miel! Imagini adorabile| GALERIE FOTO – Prietenie inedită la o fermă din Guernsey, Marea Britanie. Tia, o …]

Sport 0 Comentarii

Victorie a tricolorilor U19 în ultimul joc de pregătire înaintea Euro

Victorie a tricolorilor U19 în ultimul joc de pregătire înaintea Euro – Vineri, reprezentativa Under 19 a României, care se pregătește pentru debutul în calificările pentru EURO 2016, a câștigat …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*