8 mai 2016 Comentarii 0

Sora lui Patrick Ekeng a declarat pentru BBC: ”Se simțea foarte obosit!”

Sora lui Patrick Ekeng a declarat pentru BBC: ”Se simțea foarte obosit!”

Familia fostului fotbalist camerunez Patrick Ekeng este în stare de șoc.

Sora fostului mijlocaș dinamovist, decedat vineri, la 26 de ani, după ce s-a prăbușit pe teren în minutul 70 al meciului cu Viitorul, a declarat pentru BBC Africa faptul că Patrick Ekeng i-a spus unui prieten că se simte „foarte obosit”.

”I-a spus celui mai bun prieten că nu putea juca. A spus că este foarte obosit. Este precum un coșmar”, a declarat sora mai mare a lui Ekeng, Monique Chantal, pentru sursa citată.

”Este dificil să vorbesc despre fiul meu în aceste momente, dar cred în Dumnezeu și mă voi supune voinței sale. Dacă acesta este viața fotbaliștilor profesioniști, atunci ar trebui să reflectăm”, a adăugat și mama camerunezului, Celine Chemi.

Ekeng a vorbit ultima dată cu mama sa joi, când cei doi au discutat despre casa pe care Patrick o construia în capitala Camerunului, Yaounde.

Post-ul Sora lui Patrick Ekeng a declarat pentru BBC: ”Se simțea foarte obosit!” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Sora lui Patrick Ekeng a declarat pentru BBC: ”Se simțea foarte obosit!”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Derby-ul s-a terminat cu o bătaie generală. ^Reghe: ”Nu pot să înțeleg ce a vrut să facă Hațegan”. Filip se plânge: ”Hamroun m-a lovit, m-a înjurat!”

Derby-ul s-a terminat cu o bătaie generală. ^Reghe: ”Nu pot să înțeleg ce a vrut să facă Hațegan”. Filip se plânge: ”Hamroun m-a lovit, m-a înjurat!” – DINAMO – STEAUA …]

Sport 0 Comentarii

Peste 200 de copii au participat la selecţiile de tenis şi judo organizate la Stejarii Country Club / GALERIE FOTO

Peste 200 de copii au participat la selecţiile de tenis şi judo organizate la Stejarii Country Club / GALERIE FOTO – Peste 200 de copii cu vârste cuprinse între 5 …]

Sport 0 Comentarii

Schumacher: ”Mă retrag de la Petrolul. Fanii au dreptate când cer plecarea mea”. Tehnicianul demisionează luni

Schumacher: ”Mă retrag de la Petrolul. Fanii au dreptate când cer plecarea mea”. Tehnicianul demisionează luni – Antrenorul Petrolului, Constantin Schumacher, a admis, pentru ph-online.ro că sunt șanse foarte mari …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*