26 aprilie 2016 Comentarii 0

Sorana Cîrstea a fost învinsă în primul tur al turneului de tenis de la Praga

Sorana Cîrstea a fost învinsă în primul tur al turneului de tenis de la Praga

Sorana Cîrstea (26 de ani, locul 131 WTA) a fost eliminată astăzi de la turneul de tenis pe zgură de la Praga (Cehia), după ce a fost învinsă în primul tur de australianca Samantha Stosur (32 de ani, locul 25 WTA) în trei seturi.

Sorana Cîrstea a început meciul excelent şi a câştigat primul set (6-3). Ulterior, experienţa superioară a adversarei şi-a spus cuvântul şi Samantha Stosur s-a impus în următoarele două seturi (6-4, 6-2). Partida a durat două ore.

Eşecul de astăzi pune punct unei serii foarte bune a Soranei Cîrstea, care câştigase precedentele trei meciuri disputate. Revenirea demonstrată de româncă în primele luni ale acestui an l-au determinat pe Ion Ţiriac, organizatorul turneului de la Madrid, care începe duminică, să-i ofere un wild-card.

Post-ul Sorana Cîrstea a fost învinsă în primul tur al turneului de tenis de la Praga apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Sorana Cîrstea a fost învinsă în primul tur al turneului de tenis de la Praga

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Răzvan Raț nu știe încă dacă va juca împotriva Realului, care l-a pierdut pe Ronaldo

Răzvan Raț nu știe încă dacă va juca împotriva Realului, care l-a pierdut pe Ronaldo – Răzvan Raț va afla sâmbătă, cu câteva ore înaintea meciului cu Real Madrid, dacă …]

Sport 0 Comentarii

Riderul Mani Gyenes, primit cu tort și aplauze la locul de muncă. ”Am căzut, m-a durut capul…” / VIDEO

Riderul Mani Gyenes, primit cu tort și aplauze la locul de muncă. ”Am căzut, m-a durut capul…” / VIDEO – Motociclistul Emanuel Gyenes, care s-a clasat în acest an pe …]

Sport 0 Comentarii

Alegerile pentru președinția FIFA, un melanj de incertitudini și de haos

Alegerile pentru președinția FIFA, un melanj de incertitudini și de haos – Cei cinci candidați pentru succesiunea lui Sepp Blatter la conducerea Federației Internaționale de Fotbal (FIFA) își aruncă în …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*