16 aprilie 2016 Comentarii 0

Sosirea migranților, în creștere în Italia! Premierul Matteo Renzi reacţionează!

Sosirea migranților, în creștere în Italia! Premierul Matteo Renzi reacţionează!

Tot mai mulţi migranţi au ajuns în Italia în ultimile zile, însă, premierul Matteo Renzi consideră că acest lucru nu constituie ‘o invazie’. Ministerul italian de Interne a anunțat joi14 aprilie,  un total de 23.739 de sosiri, cu aproximativ 4.000 mai mult decât anul trecut, în aceeași perioadă.

„Nu există invazie în curs”, a dat asigurări Matteo Renzi, în cadrul unei conferințe de presă. „Este o mare problemă, dar avem idei clare privind modul de a face față situației (..) „Le spun italienilor: trebuie să păstrăm rațiunea și bunul simț”, a subliniat premierul italian.

Organizația internațională pentru migrație (OIM) a anunțat aproape 6.000 de sosiri în patru zile în Italia, argumentând că în paralel, sosirile în Grecia au aproape au încetat, scrie agerpres. La Roma, există preocupări că o parte din fluxul blocat în Grecia ar putea fi deviat spre Italia — ceea ce nu este cazul în prezent — sau că facțiuni libiene determină plecarea mai multor migranți pentru a demonstra slăbiciunea noului guvern de uniune.

Post-ul Sosirea migranților, în creștere în Italia! Premierul Matteo Renzi reacţionează! apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Sosirea migranților, în creștere în Italia! Premierul Matteo Renzi reacţionează!

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Curtea de Apel a lăsat FRF cu Statutul în aer. Bomba este că CS U Craiova activează ilegal în Liga 1

Curtea de Apel a lăsat FRF cu Statutul în aer. Bomba este că CS U Craiova activează ilegal în Liga 1 – Lovitură grea pentru Federația Română de Fotbal. Curtea …]

Sport 0 Comentarii

La Arad se adună 372 de atleți din 37 de țări

La Arad se adună 372 de atleți din 37 de țări – S-au încheiat înscrierile pentru ediția a XVI-a a Cupei Europei la aruncări lungi, pe listele de concurs figurând …]

Sport 0 Comentarii

Lui Fernando Alonso îi arde de glumă, după ce a fentat moartea

Lui Fernando Alonso îi arde de glumă, după ce a fentat moartea – După ce a scăpat miraculos cu viață din accidentul petrecut pe circuitul de la Melbourne, incident petrecut în …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*