Soţia lui Connect-R, de nerecunoscut! Cum arată Misha, după ce şi-a schimbat total look-ul!
28 aprilie 2016 Comentarii 0

Soţia lui Connect-R, de nerecunoscut! Cum arată Misha, după ce şi-a schimbat total look-ul!

Soţia lui Connect-R, de nerecunoscut! Cum arată Misha, după ce şi-a schimbat total look-ul!

În prag de sărbători, Misha a simţit nevoia de o schimbare, drept urmare a mers la salonul de înfrumuseţare şi s-a lăsat pe mâna profesioniştilor. Soţia lui Connect-R a renunţat la blond, iar noul look pare că o prinde de minune.

„Înainte de sărbători, am venit să mă răsfăţ şi să-mi fac o mică schimbare!”, le-a spus Misha prietenilor ei virtuali. Reacţia acestora a fost pe măsură, mulţi dintre ei considerând că schimbarea o prinde de minune. „Indiferent cu te-ai schimba, eşti frumoasă”, „Îţi vine perfect culoarea asta, „Pare un fel de şaten spre roşcat”, a fost părerea prietenilor virtuali.

13087406_506826966191534_8605799653226748179_n

Misha şi Connect-R au trecut prin momente grele atunci când fetiţa lor a fost bolnavă. „A fost o experiență neplăcută, a fost foarte greu! Si-a revenit acum și se dezvoltă normal. O astfel de experiență te schimbă. Cred ca ne-am schimbat și noi ca părinti. Am devenit mai responsabili. Zic că suntem mai bine acum, ne-am liniștit”, a declarat Misha la Kanal D, la începutul acestui an. „Am vrut să renunț la muzică pentru că Maya este pe primul loc. M-a afectat destul de tare ce s-a întâmplat. A fost un șoc imens pentru noi. A fost o perioasă grea, în care Maya a avut o stare generală proastă, cu febră, o stare inexplicabilă”, a mai spus cântăreața. „Trebuie să am grijă ce spun pentru că repetă tot! Tot, tot!”, a precizat soția lui Connect-R.

Post-ul Soţia lui Connect-R, de nerecunoscut! Cum arată Misha, după ce şi-a schimbat total look-ul! apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Soţia lui Connect-R, de nerecunoscut! Cum arată Misha, după ce şi-a schimbat total look-ul!

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

La Blaj, reeditarea finalei din sezonul trecut la volei. Rezultatele etapei a 19-a de la fete

La Blaj, reeditarea finalei din sezonul trecut la volei. Rezultatele etapei a 19-a de la fete – Programul etapei a 20-a din Divizia A1 feminină la volei, conform voleiromania.ro. Sâmbătă …]

Sport 0 Comentarii

Handbal feminin, Final Four: CSM București – Vardar Skopje (ora 18:45, Digi Sport 1). Gyor, prima finalistă! Cristina Neagu, învinsă

Handbal feminin, Final Four: CSM București – Vardar Skopje (ora 18:45, Digi Sport 1). Gyor, prima finalistă! Cristina Neagu, învinsă – Meciul CSM București — Vardar Skopje din semifinalele turneului …]

FOTO EXCLUSIV/ Dovada divorțului! Răzvan Simion a intrat la notar însurat și a ieșit bărbat liber: ”S-a închis o ușă, e greu!”

FOTO EXCLUSIV/ Dovada divorțului! Răzvan Simion a intrat la notar însurat și a ieșit bărbat liber: ”S-a închis o ușă, e greu!” – Astăzi, matinalul de la Antena 1 a …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*