27 aprilie 2016 Comentarii 0

Soția lui Dacian Cioloș va cânta la Alba Iulia pentru ”Cuminţenia Pământului”

Soția lui Dacian Cioloș va cânta la Alba Iulia pentru ”Cuminţenia Pământului”

În încercarea de a mobiliza românii să doneze bani pentru ”Cuminţenia Pământului”, chiar și soţia prim-ministrului României, se implică și va cânta în cadrul unui concert.

Valérie Cioloş-Villemin va cânta joi în cadrul evenimentului ”Concert de muzică sacră”, la catedrala romano-catolică ”Sfântul Mihail” din Alba Iulia, alături de soprana Alexia Trif, tenorul Ioan Chiciudean, pianista Valentina Popovciuc şi corul de copii dirijat de Boris Rancov.

Acest concert doreşte să implice comunitatea locală în susţinerea achiziţionării de către statul român a operei ”Cuminţenia Pământului” a lui Constantin Brâncuşi, informează Centrul de Resurse – Academia Doamnelor.

<iframe width=”640″ height=”360″ src=”https://www.youtube.com/embed/pF3Lngk3qsU” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>

Valérie Cioloş-Villemin, nepoata fostului ministru de externe al Franței, Michel Barnier, este expertă în domeniul agriculturii, în care soţul său Dacian a fost comisar european.Soția premierului este absolventă de studii superioare în ştiinţele agriculturii, iar în momentul de faţă este consultant independent.

Startul oficial al campaniei de subscripţie publică pentru achiziţionarea sculpturii ”Cuminţenia Pământului” a lui Constantin Brâncuşi a fost dat pe 11 aprilie, dar până acum a fost strânsă suma de doar 35.000 de euro, din cele șase milioane de euro necesare.

Sumele pot fi donate în conturile anunţate, până la data de 30 septembrie 2016 sau până la concurenţa sumei echivalente în lei a 6 milioane de euro, dacă această situaţie intervine înainte de împlinirea termenului.

În luna martie, proprietarii operei lui Constantin Brâncuşi au acceptat oferta de 11 milioane de euro, din care Guvernul României va plăti 5 milioane de euro, restul, prin subscripţie publică naţională.

Post-ul Soția lui Dacian Cioloș va cânta la Alba Iulia pentru ”Cuminţenia Pământului” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Soția lui Dacian Cioloș va cânta la Alba Iulia pentru ”Cuminţenia Pământului”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Capello: ”Ronaldo a fost cel mai mare antrenor”

Capello: ”Ronaldo a fost cel mai mare antrenor” – A lucrat cu tripleta fantastică Ruud Gullit – Frank Riijkard – Marco Van Basten, dar italianul Fabio Capello îl recunoaște pe …]

Sport 0 Comentarii

UEFA ne-a suspendat terenul, pentru meciul România – Finlanda, din cauza acestui banner. Forul continental consideră că trebuie să plătim pentru crucea celtică de pe pânză. Suporterul român prins în ofsaid se apără: ”Este o mare prostie. Acel însemn este o țintă specifică peluzelor”/ EXCLUSIV

UEFA ne-a suspendat terenul, pentru meciul România – Finlanda, din cauza acestui banner. Forul continental consideră că trebuie să plătim pentru crucea celtică de pe pânză. Suporterul român prins în …]

Sport 0 Comentarii

Mită de 1.500.000 de euro de la ruși. Președintele de la atletism a recunoscut

Mită de 1.500.000 de euro de la ruși. Președintele de la atletism a recunoscut – Fostul preşedinte al IAAF Lamine Diack a recunoscut că a primit suma de 1,5 milioane …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*