Şoţia omului de afaceri din Bistriţa, căutată de 3 zile, a fost găsită cu ajutorul scafandrilor
17 aprilie 2016 Comentarii 0

Şoţia omului de afaceri din Bistriţa, căutată de 3 zile, a fost găsită cu ajutorul scafandrilor

Şoţia omului de afaceri din Bistriţa, căutată de 3 zile, a fost găsită cu ajutorul scafandrilor

Soția unui om de afaceri din Piatra Neamț, dată dispărută pe 12 aprilie, a fost găsită decedată în zona în care s-a presupus că s-ar fi aruncat în râul Bistriţa.

Ipoteza sinuciderii a fost luată în calcul după ce maşina femeii a fost descoperită pe malul râului, iar din autovehicul nu lipsea nimic.

De joi, operaţiunile de căutare în canalul de fugă al râului Bistriţa au fost desfăşurate cu ajutorul scafandrilor, dar şi la suprafaţă, cu bărcile pneumatice și cu sonare.

Sâmbătă, 16 aprilie, în jurul orei 16:00, echipa de scafandri a departamentului ISU Neamț a găsit trupul neînsuflețit al femeii de 37 de ani.

femeie Bistrita

Cadravrul va fi transportat la serviciul de Medicină Legală pentru stabilirea cauzelor decesului.

„În zona Vânători a fost găsită femeia în jurul orei 16:00 de către o echipă de scafandri ISU Neamț. Corpul acesteia va fi preluat de Poliția Neamț pentru cercetările ulterioare.” a declarat, pentru stiri-neamt.ro, purtătorul de cuvânt ISU Neamț, Andrei Grancea

Sursa foto: stiri-neamt.ro

 

Post-ul Şoţia omului de afaceri din Bistriţa, căutată de 3 zile, a fost găsită cu ajutorul scafandrilor apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Şoţia omului de afaceri din Bistriţa, căutată de 3 zile, a fost găsită cu ajutorul scafandrilor

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Rapid Bucureşti – Farul Constanţa 0-0, în derby-ul seriei 1 a Ligii 2

Rapid Bucureşti – Farul Constanţa 0-0, în derby-ul seriei 1 a Ligii 2 – Rapid Bucureşti, liderul seriei 1 a Ligii 2, şi Farul Constanţa, formaţie clasată pe locul 4 …]

Sport 0 Comentarii

Ce riscă inculpații din Dosarul Transferurilor, ^după arestarea judecătoarei care i-a achitat în primă instanță

Ce riscă inculpații din Dosarul Transferurilor, ^după arestarea judecătoarei care i-a achitat în primă instanță – Arestarea judecătoarea Geanina Terceanu, acuzată că ar fi primit mită 220.000 de euro, în …]

Sport 0 Comentarii

Antrenorul Marius Şumudică a explicat de ce nu pleacă de la Astra Giurgiu

Antrenorul Marius Şumudică a explicat de ce nu pleacă de la Astra Giurgiu – În ciuda problemelor financiare, Astra Giurgiu ocupă primul loc în Liga 1, cu 46 de puncte …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*