Sperietură teribilă la turneul de tenis de la Roma. Un copil de mingi s-a prăbușit ca un sac de cartofi! / VIDEO
10 mai 2016 Comentarii 0

Sperietură teribilă la turneul de tenis de la Roma. Un copil de mingi s-a prăbușit ca un sac de cartofi! / VIDEO

Sperietură teribilă la turneul de tenis de la Roma. Un copil de mingi s-a prăbușit ca un sac de cartofi! / VIDEO

Dramele și tragediile nu contenesc în sportul mondial. Luni, la trei zile de la decesul fotbalistului camerunez Patrick Ekeng, un copil de mingi s-a prăbușit pe teren, din senin, la turneul de tenis de la Roma.

Puștiului i s-a făcut rău, în timpul meciului dintre jucătoarele americane Venus Williams și CoCo Vandeweghe, și a fost scos pe brațe din incintă, neputându-se ridica de la sol.
elcs

Comentatorii italieni l-au luat peste picior, crezând că acesta a băut prea mult cu o seară înainte, însă românilor, cazul le-a adus aminte de Patrick Ekeng.

Rezultatul meciului? Venus Williams s-a impus cu 6-4, 6-3. 

Post-ul Sperietură teribilă la turneul de tenis de la Roma. Un copil de mingi s-a prăbușit ca un sac de cartofi! / VIDEO apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Sperietură teribilă la turneul de tenis de la Roma. Un copil de mingi s-a prăbușit ca un sac de cartofi! / VIDEO

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Români arestaţi în Elveţia! Fac parte dintr-o reţea specializată în furturi

Români arestaţi în Elveţia! Fac parte dintr-o reţea specializată în furturi – Șapte cetățeni români care sunt suspectați de apartenență la o rețea specializată în furturi au fost arestați în …]

Sport 0 Comentarii

Hop și Real Madrid la TAS! Forul de la Lausanne a menținut excluderea ”galacticilor” din Cupa Spaniei

Hop și Real Madrid la TAS! Forul de la Lausanne a menținut excluderea ”galacticilor” din Cupa Spaniei – Tribunalul de Arbitraj pentru Sport (TAS) de la Lausanne a respins recursul …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*