28 aprilie 2016 Comentarii 0

Spital din Siria, bombarbat. 14 oameni au murit

Spital din Siria, bombarbat. 14 oameni au murit

Cel puțin 14 civili au fost uciși miercuri seară într-un raid aerian al forțelor guvernamentale siriene contra unui spital și unui imobil rezidențial controlate de rebeliune la Alep (nord-vest).

„Cel puțin 14 persoane au fost ucise în această seară de lovituri aeriene contra spitalului al Quds și unui imobil rezidențial din apropiere în cartierul al Sukkari, la est de Alep”, a declarat pentru AFP apărarea civilă.

Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului a confirmat că raidurile au fost efectuate de „avioanele regimului” de la Damasc.

Singurul pediatru din cartierele de est ale orașului Alep, controlate de rebeli, se numără printre morți, potrivit corespondentului France Presse.

Majoritatea pacienților din acest spital sunt în vârstă și bolnavi cronici. Clădirea a fost serios avariată.

În ultimele zile, bombardamentele în provincia Alep, mai ales în orașul cu același nume, tăiat în două din 2012, s-au înmulțit, provocând de vineri moartea a peste o sută de civili.

Post-ul Spital din Siria, bombarbat. 14 oameni au murit apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Spital din Siria, bombarbat. 14 oameni au murit

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Familie cu copii mici, recuperată de Salvamont din vârf de munte

Familie cu copii mici, recuperată de Salvamont din vârf de munte – O familie din București, care s-a aventurat, duminică, pe Platoul Bucegi, a fost recuperată de membrii unei echipe …]

Sport 0 Comentarii

Placaje în pielea goală! Echipa feminină de rugby a Universității din Liverpool a pozat în scop caritabil

Placaje în pielea goală! Echipa feminină de rugby a Universității din Liverpool a pozat în scop caritabil – Studentele de la Universitatea din Liverpool au pozat din nou, a treia …]

Sport 0 Comentarii

Marius Șumudică a fost iertat în baza unui paragraf care nu se regăsește încă în Regulament: ”Au aplicat articolul care prevede suspendarea până la 12 luni, dacă vinovatul își recunoaște fapta”

Marius Șumudică a fost iertat în baza unui paragraf care nu se regăsește încă în Regulament: ”Au aplicat articolul care prevede suspendarea până la 12 luni, dacă vinovatul își recunoaște …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*