14 aprilie 2016 Comentarii 0

Starea de sănătate a Regelui Mihai este stabilă. Principesa Margareta a plecat în Elveția

Starea de sănătate a Regelui Mihai este stabilă. Principesa Margareta a plecat în Elveția

Starea de sănătate a Regelui Mihai, operat în urmă cu câteva săptămâni după ce a fost diagnosticat cu cancer, este stabilă, a anunțat miercuri Casa Regală. Principesa Maragareta, Custodele Coroanei, a plecat în Elveția pentru a fi alături de Majestățile Lor Regele și Regina.

Principesa Maragareta a plecat marți și va sta câteva zile în Elveția. Regele Mihai I se află în reședința privată din Elveția și continuă să fie sub îngrijire medicală permanentă.

Pe 2 martie, Casa Regală a anunțat că Regele Mihai I al României se retrage din viața publică, din cauza problemelor medicale. Majestatea Sa a suferit o intervenție chirurgicală, fiind diagnosticat cu cancer. Principesa Margareta a preluat toate prerogativele Regelui Mihai.

Regele Mihai a fost externat pe 14 martie din clinica din Laussane, după 17 zile de spitalizare, și a ajuns la reședința privată, unde continuă să fie sub observația echipei de medici de la clinică, alături de medicii de familie.

Citește și:

Post-ul Starea de sănătate a Regelui Mihai este stabilă. Principesa Margareta a plecat în Elveția apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Starea de sănătate a Regelui Mihai este stabilă. Principesa Margareta a plecat în Elveția

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Victor Pițurcă joacă în Grupa A din Liga Campionilor Asiei / LIVE

Victor Pițurcă joacă în Grupa A din Liga Campionilor Asiei / LIVE – LIGA CAMPIONILOR ASIEI – GRUPA A AL-ITTIHAD – LOKOMOTIV TAȘKENT 1-0 / LIVE (ora 19.30) Sulley Ali …]

Sport 0 Comentarii

Accident teribil. Sezon încheiat pentru austriacul Mayer, campionul olimpic la coborâre! VIDEO

Accident teribil. Sezon încheiat pentru austriacul Mayer, campionul olimpic la coborâre! VIDEO – Austriacul Matthias Mayer, campion olimpic la coborâre, va rata restul sezonului 2015/2016 de schi alpin, din cauza …]

Alina Chivulescu, despre hainele… fistichii purtate în «Las Fierbinţi»: «Dezmăţ total»

Alina Chivulescu, despre hainele… fistichii purtate în «Las Fierbinţi»: «Dezmăţ total» – Sigur te-ai întrebat măcar o dată, dacă urmăreşti “Las Fierbinţi”, unde naiba găseşte echipa serialului hainele cu care …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*