14 aprilie 2016 Comentarii 0

Starea de sănătate a Regelui Mihai este stabilă. Principesa Margareta a plecat în Elveția

Starea de sănătate a Regelui Mihai este stabilă. Principesa Margareta a plecat în Elveția

Starea de sănătate a Regelui Mihai, operat în urmă cu câteva săptămâni după ce a fost diagnosticat cu cancer, este stabilă, a anunțat miercuri Casa Regală. Principesa Maragareta, Custodele Coroanei, a plecat în Elveția pentru a fi alături de Majestățile Lor Regele și Regina.

Principesa Maragareta a plecat marți și va sta câteva zile în Elveția. Regele Mihai I se află în reședința privată din Elveția și continuă să fie sub îngrijire medicală permanentă.

Pe 2 martie, Casa Regală a anunțat că Regele Mihai I al României se retrage din viața publică, din cauza problemelor medicale. Majestatea Sa a suferit o intervenție chirurgicală, fiind diagnosticat cu cancer. Principesa Margareta a preluat toate prerogativele Regelui Mihai.

Regele Mihai a fost externat pe 14 martie din clinica din Laussane, după 17 zile de spitalizare, și a ajuns la reședința privată, unde continuă să fie sub observația echipei de medici de la clinică, alături de medicii de familie.

Citește și:

Post-ul Starea de sănătate a Regelui Mihai este stabilă. Principesa Margareta a plecat în Elveția apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Starea de sănătate a Regelui Mihai este stabilă. Principesa Margareta a plecat în Elveția

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Comisia de Disciplină tot dă târcoale dosarului Mihai Costea

Comisia de Disciplină tot dă târcoale dosarului Mihai Costea – După ce s-a făcut că judecă în cazul Marius Ninel Șumudică, antrenor prins că juca la pariuri în mediul on-line, …]

Sport 0 Comentarii

Gâlcă îl vrea la Espanyol pe Andrei Ivan. Spaniolii oferă 4 milioane de euro, dar cu o condiție

Gâlcă îl vrea la Espanyol pe Andrei Ivan. Spaniolii oferă 4 milioane de euro, dar cu o condiție – Briliantul Craiovei, Andrei Ivan, a refuzat Steaua și este pe punctul …]

Sport 0 Comentarii

Deși Belodedici a fost acuzat de ”viață nesportivă”, Steaua 86 a bătut naționala artiștilor

Deși Belodedici a fost acuzat de ”viață nesportivă”, Steaua 86 a bătut naționala artiștilor – În ciuda faptului că o piesă ”grea”, Miodrag Belodedici, a fost acuzat de viață nesportivă, …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*