8 aprilie 2016 Comentarii 0

Start la Bucharest Bike Break! ”Casa Poporului”, luată cu asalt de cicliști. Restricții de circulație în zonă

Start la Bucharest Bike Break! ”Casa Poporului”, luată cu asalt de cicliști. Restricții de circulație în zonă

Câteva sute de cicliști vor pedala sâmbată, 9 aprilie 2016, la Bucharest Bike Break, prima competiție de ciclism din zona Casei Poporului din 2016.

Concursul va începe la ora 10.30, cu o primă cursa dedicată bicicletelor de stradă, cea de-a doua cursa – care va lua startul în jurul prânzului, adresându-se deținătorilor de biciclete de teren.

La cele două curse s-au înscris atât amatori, cât și profesioniști. Teodor Demetriad, fost sportiv de performanță si antrenor de fitness, este unul dintre campionii ca vor lua startul la Bucharest Bike Break.

Lui i se vor alătura Estera Ana Maria și Leonard Barbu, care în 2015 au pedalat 10.000 de km, respectiv 15.000 km, și asta doar la antrenamentele oficiale. Estera a participat la 22 de curse în 2015, fiind declarată Queen of Road și Queen of Mountain la două dintre aceste întrecedri. Cei trei vor concura la Bucharest Bike Break la categoria Elite, cea dedicată profesioniștilor. Vor exista mai multe clase de concurs, diferențiate dupa mai multe criterii.

La Bucharest Bike Break, seniorul zilei de 9 aprilie are 68 de ani, iar ciclismul este un hobby pentru el.

Traseul anunțat de organziatori este unul cu grad mediu de dificultate. Startul se da din alveola Parcului Izvor spre Bulevardul Națiunilor Unite, se va merge pe strada Izvor, se trece apoi prin Piața Arsenalului, se continuă pe Calea 13 Septembrie. Cicliștii întorc în Piața Francofoniei, pentru a se îndrepta pe același traseu către punctul de finish din Parcul Izvor. Competitorii vor primi câte un premiu pentru fiecare tură de traseu, motto-ul competiției fiind: “Mai mult efort, mai multe premii”.

În zona Casei Poporului vor exista restricții de circulatie în ziua de sâmbată – 9 aprilie 2016, în intervalul orar 08.00-16.00.

Post-ul Start la Bucharest Bike Break! ”Casa Poporului”, luată cu asalt de cicliști. Restricții de circulație în zonă apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Start la Bucharest Bike Break! ”Casa Poporului”, luată cu asalt de cicliști. Restricții de circulație în zonă

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Controale

Controale – Post-ul Controale apare prima dată în Libertatea.ro. Sursa: SportNews – Controale The following two tabs change content below.BioUltimele Articole Stiri Alba IuliaAdministrator la Stiri Alba Ştiri Alba, …]

Sport 0 Comentarii

În sfârșit, omul lui nea Imi a luat Oscarul! ^”Aveți grijă la DiCaprio!”. De fapt, se referea la italianul Di Canio / GALERIE FOTO&VIDEO

În sfârșit, omul lui nea Imi a luat Oscarul! ^”Aveți grijă la DiCaprio!”. De fapt, se referea la italianul Di Canio / GALERIE FOTO&VIDEO – Leonardo DiCaprio a luat, în …]

Sport 0 Comentarii

Ce rușine la U19: România – Austria, 0-4, în al doilea meci la Turul de Elită!

Ce rușine la U19: România – Austria, 0-4, în al doilea meci la Turul de Elită! – Naţionala României a disputat, sâmbătă, al doilea meci din cadrul Turului de Elită, …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*