4 mai 2016 Comentarii 0

Statele UE ar putea fi sancţionate cu 250.000 euro pentru fiecare imigrant refuzat

Statele UE ar putea fi sancţionate cu 250.000 euro pentru fiecare imigrant refuzat

Statele UE ar putea fi, în curând, sancţionate cu milioane de euro dacă refuză să primească refugiați, potrivit unei noi propuneri a Comisiei Europene.

Planul ar urma să fie făcut public de președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Junker, iar potrivit documentului văzut de jurnaliștii Associated Press sancţiunile – numite „contribuţii sociale” – ar putea ajunge la valoarea de 250.000 de euro pentru fiecare solicitant de azil pe care o ţară UE refuză să-l primească pe teritoriul său. Însă, suma nu este încă „bătută în cuie”, ci s-ar mai putea negocia. „Suma contribuției s-ar putea sschimba, însă ideea rămâne ideea de a o face să apră ca o sancțiune”, a declarat un oficial pentru publicația Financial Times.
Planul este o iniţiativă a CE ca statele Uniunii Europene să împărtăşească responsabilităţile de gestionare a acestei crize, prin primirea de imigranţi pe teritoriile lor. Până acum, shema Comisiei Europene de a reloca 160.000 de refugiați, solicitanți de azil, nu a îndpelinit nici măcar 1% din target. Unele țări, precum Polonia, Slovacia sau Ungaria s-au opus proiectului inițial.

Însă, conform noii propuneri, o țară preucm polonia, care are o cotă existentă de 6.500 de refugiați, ar trebui să plătească aproape un imliar de euro, în cazul în care ar refuza să accepte refugiați, notează jurnaliștii Financial Times. Planul are nevoie însă de aprobare din partea statelor membre şi a Parlamentului European.

Post-ul Statele UE ar putea fi sancţionate cu 250.000 euro pentru fiecare imigrant refuzat apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Statele UE ar putea fi sancţionate cu 250.000 euro pentru fiecare imigrant refuzat

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Preparatorul fizic al Stelei, Thomas Neubert, ironizează Astra Giurgiu, situată pe ultimul loc în preferințele suporterilor români: ”Astra 1%???? Cred că rezultatul este atât de bun pe motiv de Opel (Astra)”

Preparatorul fizic al Stelei, Thomas Neubert, ironizează Astra Giurgiu, situată pe ultimul loc în preferințele suporterilor români: ”Astra 1%???? Cred că rezultatul este atât de bun pe motiv de Opel …]

Sport 0 Comentarii

România – Germania, de la ora 19:45, ultimul meci din grupă. Decisiv pentru locul 2 / LIVETEXT&VIDEO

România – Germania, de la ora 19:45, ultimul meci din grupă. Decisiv pentru locul 2 / LIVETEXT&VIDEO – CAMPIONATUL EUROPEAN DE POLO PE APĂ, GRUPA C ROMÂNIA – GERMANIA  LIVE …]

Sport 0 Comentarii

Miloș Raonici, senzația canadienilor, i-a luat la rând pe elvețieni!

Miloș Raonici, senzația canadienilor, i-a luat la rând pe elvețieni! – Meci de cinci stele, luni dimineață, în optimile de finală de la Australian Open, între canadianul Miloș Raonici, 25 …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*